.

Στο 6,8% η μέση ετήσια ανάπτυξη του παγκόσμιου εξοπλισμού ασφάλειας μέχρι το 2018


Η παγκόσμια ζήτηση για εξοπλισμό ασφάλειας θα αυξηθεί κατά 6,8% ετησίως, φθάνοντας τα 125 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Σύμφωνα με έρευνα του Freedonia Group, τα μεγαλύτερα κέρδη θα είναι σε αναπτυσσόμενες αγορές, που βρίσκονται κυρίως στην Ασία, την Ανατολική Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, όπου υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης.

Η οικονομική ανάπτυξη, οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι ξένες επενδύσεις, η αύξηση της αστικοποίησης, και η αυξανόμενη μεσαία και ανώτερη τάξη των πληθυσμών, θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη της αγοράς προϊόντων ασφάλειας.

Κίνα και Ινδία οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες μεγάλες αγορές

Μεταξύ των σημαντικών αγορών που θα παρουσιάσουν ταχεία ανάπτυξη και αύξηση της ζήτησης εξοπλισμού ασφάλειας, θα είναι η Κίνα και η Ινδία, όπου θα δούμε διψήφια ετήσια ανάπτυξη μέχρι το 2018. Αυτές οι αγορές θα ωφεληθούν από αυξήσεις άνω του μέσου όρου του ΑΕΠ, του αστικού πληθυσμού, και της οικοδομικής δραστηριότητας. Η χρήση πολλών τύπων εξοπλισμού ασφάλειας σε αυτές τις χώρες παραμένει σε χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με πιο ώριμες αγορές.

Η ζήτηση εξοπλισμού ασφάλειας στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να αυξηθεί 6,5% ετησίως μέχρι το 2018, παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση σε σχέση με την περίοδο 2008-2013. Τα κέρδη στη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία θα είναι μικρότερα, αλλά η ανάπτυξη θα είναι ισχυρότερη μέχρι το 2018, από ότι μεταξύ 2008 και 2013.

Τα ηλεκτρονικά προϊόντα ασφάλειας θα ξεπεράσουν τα μηχανικού τύπου

Τα ηλεκτρονικά προϊόντα αντιπροσώπευαν σχεδόν τα δύο τρίτα της συνολικής παγκόσμιας ζήτησης εξοπλισμού ασφάλειας το 2013. Τα προϊόντα αυτά αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχύτερη πρόοδο πωλήσεων από το μηχανολογικό εξοπλισμό ασφάλειας μέχρι το 2018. Η ζήτηση θα οδηγηθεί από τις βελτιώσεις στο σχεδιασμό, που προσφέρουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα στα ηλεκτρονικά συστήματα, και συνεπώς θα γίνουν όλο και πιο φιλικά προς το χρήστη και οικονομικά αποδοτικά.

Η αγορά κατοικίας θα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη

Η εμπορική και βιομηχανική αγορά εξοπλισμού ασφάλειας αντιπροσώπευαν τα δύο τρίτα των πωλήσεων το 2013. Η κυριαρχία αυτής της αγοράς αντανακλά τον μεγάλο αριθμό των εγκαταστάσεων, την υψηλή ανάγκη για περιορισμό ζημιών και τη διαθεσιμότητα πόρων για προστασία.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αύξηση θα πρέπει να αναμένεται το επόμενο διάστημα στην αγορά κατοικίας, που υποκινείται από παράγοντες όπως η ανάκαμψη του παγκόσμιου τζίρου για την κατασκευή κατοικιών, τον αναμενόμενο αυξημένο κίνδυνο της εγκληματικότητας, την αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος, και τον ολοένα και πιο προσιτό χαρακτήρα του εξοπλισμού ασφάλειας.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.