.

Apple Watch: Απροστάτευτο σε περίπτωση κλοπής



Αγοράσατε Apple Watch; Τα ακριβά νέα SmartWatch της Apple που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο έξυπνα τελικά. Η εταιρεία φαίνεται να επένδυσε πάρα πολλά στο τέλειο φινίρισμα της συσκευής αλλά ξέχασε κάτι πολύ σημαντικό. Την Ασφάλεια.

Όπως αναφέρει το iDownload, οι επίδοξοι κλέφτες μπορούν να πανηγυρίζουν καθώς δεν χρειάζεται να είναι εμπειρογνώμονες για να επαναφέρουν στις αρχικές ρυθμίσεις ένα κλεμμένο Apple Watch, ακόμα και αν χρησιμοποιεί κωδικό πρόσβασης.

Αμέσως μετά φυσικά είναι ελεύθεροι να το συνδυάσουν με το δικό τους iPhone, ή να το πωλήσουν σε κάποιον. Κατά ειρωνικό τρόπο, η Apple ζητάει να χρησιμοποιήσετε κάποιον κωδικό πρόσβασης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι αν συσκευή αφαιρεθεί από τον καρπό σας, ο κωδικός θα αποτρέψει οποιονδήποτε επιθυμεί να δει τα δεδομένα σας αν το ρολόι πέσει σε λάθος χέρια.

Σε περίπτωση κλοπής μπορεί τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή από τα μάτια του κόσμου, αλλά δεν υπάρχει καμία προστασία ενάντια στην διαγραφή όλων των ρυθμίσεων και δεδομένων.

Να αναφέρουμε ότι το ελάττωμα φαίνεται να υπάρχει στο Watch OS 1.0 και κάποια στιγμή η εταιρεία θα το διορθώσει. Προς το παρόν προσέχετε που αφήνετε το ρολόι σας.

Δείτε το βίντεο



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.