.

Η Avira ενσωματώνει στη νέα της έκδοση δυνατότητες κρυπτογραφημένου VPN της PRIVATE WiFi

Ο ειδικός λογισμικού ασφαλείας Avira, ανακοίνωσε τη διάθεση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Avira Antivirus Pro που εξασφαλίζει στις συσκευές των χρηστών της μοναδική προστασία ενάντια στα κακόβουλα προγράμματα καθώς και κρυπτογραφημένη χρήση των δημόσιων ασύρματων δικτύων. 

Οι πελάτες που θα αποκτήσουν τη νέα σουίτα θα είναι απόλυτα προστατευμένοι από κακόβουλα προγράμματα και προγράμματα υποκλοπής δεδομένων. Η σουίτα Antivirus Pro της Avira αξιοποιεί κάποιες από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες προστασίας κατά των ιών, επιτρέποντας σε εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο να είναι και να αισθάνονται πραγματικά ασφαλείς απέναντι στα κακόβουλα προγράμματα.

Η ενσωμάτωση του Κρυπτογραφημένου VPN της PRIVATE WiFi συμπληρώνει την σουίτα ιδανικά καθώς παρέχει στους χρήστες ένα ατομικό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) ώστε να κρυπτογραφεί και αποκρυπτογραφεί τα δεδομένα που διακινούνται μέσω του δικτύου WiFi.

«Η Avira και η PRIVATE WiFi με το Κρυπτογραφημένο VPN έχουν μια κοινή αποστολή: να παρέχουν στους χρήστες την καλύτερη στην κατηγορία ψηφιακή προστασία, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Σε έναν κόσμο αυξημένης φορητότητας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη προστασία οπουδήποτε κι αν βρίσκονται με ένα λογισμικό γερμανικής τεχνογνωσίας που προστατεύει ενάντια στους ιούς και συνδυάζει επαγγελματική κρυπτογράφηση για να αποκλείει κακόβουλες επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο», δήλωσε ο Thorsten Bruchhaeuser, EVP Sales & Business Development της Avira.

Με τις αόρατες απειλές που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των δημόσιων δικτύων WiFi, γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητο για τους χρήστες να προσθέσουν ένα ακόμη επίπεδο προστασίας στα ευαίσθητα δεδομένα τους. Ένα κρυπτογραφημένο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα αποτρέπει τους επίδοξους hackers από την υποκλοπή ιδιωτικών δεδομένων, ανεξάρτητα από την μέθοδο που κάθε φορά επιλέγεται.

Ο Alok Kapur, Πρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της PRIVATE WiFi δήλωσε«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Avira σε μια κοινή προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων προστασίας. Οι χρήστες που θα την αποκτήσουν, θα εξασφαλίσουν ουσιαστική προστασία από ψηφιακές επιθέσεις και ταυτόχρονα τη σιγουριά πως τα δεδομένα τους είναι απολύτως ασφαλή και προστατευμένα από αδιάκριτα βλέμματα και επίδοξους hackers».

Η νέα σουίτα προϊόντων της Avira θα διανέμεται από το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών από αυτή κιόλας την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμη τόσο στα Γερμανικά όσο και στα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Avira, παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.avirasuite.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρία T&K Computer Organizer Ltd, επίσημο διανομέα των προϊόντων Avira σε Ελλάδα και Κύπρο ή κάποιον από τους συνεργάτες της στην Ελλάδα ή την Κύπρο.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.