.

ΟΤΕ: Αναξητά εξαιρετικές λύσεις για το Ίντερνετ των Πραγμάτων



Μέχρι την 1η Ιουνίου 2015 παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό BUSINESS IT EXCELLENCE από τον ΟΤΕ και την COSMOTE. Πρόκειται για ένα κάλεσμα προς όλους όσοι έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of Things (IoT), και θέλουν να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000€ αλλά και συνεργασία της επιχείρησής τους με τον Όμιλο ΟΤΕ. Η παράταση της προθεσμίας αποδίδεται από τους διοργανωτές στην αυξημένη επισκεψιμότητα του www.businessitexcellence.gr και στο υψηλό βαθμό συμμετοχής του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για δηλώσεις συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.businessitexcellence.gr

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα επεξηγηματικό βίντεο από τους διοργανωτές, στο οποίο δίνεται μια ερμηνεία του Internet of Things.





Επίσης, την Πέμπτη 21 Μαϊου έρχεται στην Αθήνα το Dell Solutions Tour 2015. Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα αναπτυχθούν θέματα όπως τοInternet of Things, όπως υλοποιείται από την Dell.

OTE Business Cloud Servers

Σχετικά με το Ίντερνετ των Πραγμάτων, ο ΟΤΕ παρέχει την υπηρεσία OTE Business Cloud Servers. Ο επιχειρηματίας έχει στην διάθεσή του συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου και διαχείρισης, τα οποία υπόσχεται ότι είναι «ολοκληρωμένα και ασφαλή». Παράλληλα ο ΟΤΕ εξασφαλίζει με κεντρικό έλεγχο των υποδομών, την υψηλή διαθεσιμότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους. Οι Cloud Servers συνοδεύονται από εγγυημένα επίπεδα παροχής υπηρεσιών (Service Level Agreement – SLA) και Τεχνική Υποστήριξη (Support) «σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές», όπως σημειώνεται.

Τα κέντρα δεδομένων του ΟΤΕ φέρουν σειρά από πιστοποιήσεις φυσικής ασφάλειας, με σύγχρονα μέσα ελέγχου και παρακολούθησης των υποδομών (multiple-cluster)τόσο κατά την φυσική προσέγγιση όσο και την απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα δεδομένα φυλάσσονται σε εξαιρετικά σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις όπως ορίζουν παγκόσμια στάνταρτ, αλλά και η ελληνική νομοθεσία.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.