.

"Κίνδυνος για τρομοκρατικό χτύπημα μέσα από τα κελιά"


Την κατάσταση χάους που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού περιγράφει επίσημο έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που εστάλη προς το υπουργείο Δικαιοσύνης με σκοπό να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για οργάνωση τρομοκρατικών χτυπημάτων και εγκλημάτων του Κοινού Ποινικού Δικαίου μέσα από τα κελιά, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Το περιεχόμενο του εγγράφου, βασίστηκε στο δίκτυο πληροφοριών που έχουν υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στις «κόκκινες» πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού. Οι πληροφορίες που έφτασαν στην ηγεσία της Αστυνομίας έκαναν λόγο για νέες ζυμώσεις μεταξύ κρατουμένων για τρομοκρατία και μεγαλοποινικών, χρήση λάπτοπ και τάμπλετ στα κελιά, έλεγχο ολόκληρων πτερύγων από βαρυποινίτες και «αλισβερίσια» που σχετίζονται με την αγορά τεχνολογικών μέσων για τα οποία υπάρχει τιμοκατάλογος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Ανώτατα στελέχη της Αστυνομίας ενημέρωσαν την πολιτική ηγεσία του Σώματος και έτσι αποφασίστηκε να ενημερωθεί επισήμως το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να λάβει μέτρα, σε μια περίοδο κατά την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και της Χρυσής Αυγής σε ειδικές αίθουσες στον Κορυδαλλό. Την Παρασκευή, μάλιστα, ξεκινά και το δικαστήριο για τον «Επαναστατικό Αγώνα», που θα αυξήσει περισσότερο την ανησυχία, καθώς οι τρεις δίκες με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα θα διεξάγονται στον ίδιο χώρο.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.