.

ΕΒΕΑ : Εκπαίδευση για την επιμόρφωση τεχνικών ασφαλείας


Μια νέα σειρά από δράσεις που προωθούν την εξ αποστάσεως κατάρτιση (e-Learning) εγκαινιάζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕBΕΑ), στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης των επιχειρήσεων-μελών και των εργαζομένων σε αυτές. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, το ΕΒEΑ υπόγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία SQLearn, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων.

Ειδικότερα, στη διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Learning του ΕΒΕΑ υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόσβαση σε μαθήματα πρώτων βοηθειών, πυρασφάλειας και εγκατάλειψης κτηρίου.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος: σκοπός του επιμελητηρίου, είναι να παρέχει μια εναλλακτική λύση επιμόρφωσης στις επιχειρήσεις, καθώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι επιχειρήσεις Β' και Γ' κατηγορίας είναι υποχρεωμένες να επιμορφώσουν τους τεχνικούς ασφαλείας και αυτοί να εκπαιδεύσουν το προσωπικό σε αυτά τα ζητήματα.

Τα μαθήματα που προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας e-Learning του ΕΒΕΑ μπορούν να παρακολουθούνται από οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας ή το εξωτερικού με μόνη προϋπόθεση την διασύνδεση στο internet.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.