.

Οι τάσεις στην αγορά CCTV από την Seagate


Η Seagate ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας της για την αγορά επιτήρησης βίντεο, που διεξήχθη ανάμεσα σε 1.100 συναρμολογητές συστημάτων και στελέχη επιχειρήσεων πληροφορικής σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Η Seagate παρουσιάζει τις τάσεις της αγοράς, για να μάθουμε πώς οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το CCTV για να βελτιώσουν τις λειτουργίες, την ασφάλεια και άλλες πτυχές της επιχείρησης τους.

Οι ερωτηθέντες συμφωνούν ότι η χρήση της επιτήρησης βίντεο και η στρατηγική σημασία της ανάλυσης βίντεο για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, αυξάνεται σημαντικά και γρήγορα, δημιουργώντας νέες προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση των συστημάτων επιτήρησης και τις αυξημένες απαιτήσεις αποθήκευσης του ραγδαία αυξανόμενου όγκου βίντεο.

Οι περισσότεροι οργανισμοί χρησιμοποιούν περισσότερες από 200 κάμερες που λειτουργούν ασταμάτητα όλο το εικοσιτετράωρο. Ο αριθμός των καμερών και η αξία της ανάλυσης βίντεο, αναμένεται να αυξηθούν.

Η επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και η ενίσχυση της ασφάλειας και της προστασίας, προκαλούν περισσότερες επενδύσεις στην επιτήρηση βίντεο, ενώ οι υψηλότερες αναλύσεις οδηγούν στην ανάγκη αναβαθμίσεων της χωρητικότητας του συστήματος.

Οι δικτυακές κάμερες εμφανίζονται να ενδιαφέρουν όλο και περισσότερους, με αυτές σταθερού θόλου 180/360 μοιρών να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα του προϊόντος. Η χρήση των κινητών τηλεφώνων συμβάλει στην έκρηξη του όγκου των δεδομένων που παράγονται.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.