.

H Blue Soft & IT διανόμεας της Bitdefender στην Ελλάδα


H Bitdefender, κατασκευαστής προϊόντων Internet Security για virtualized, physical, mobile and cloud περιβάλλοντα, ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας με την Blue Soft & IT για την αποκλειστική διανομή και ανάπτυξη του brand στην αγορά της Ελλάδας. H διανομή αφορά την πλήρη σειρά προϊόντων, τόσο αυτά της οικιακής χρήσης όσο αυτά που αφορούν επιχειρήσεις.

Η Bitdefender μαζί με την Blue Soft & IT θα επικεντρωθούν να εδραιώσουν την κορυφαία σειρά προϊόντων Security, GravityZone, στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς επίσης και στην διάθεση των βραβευμένων καταναλωτικών προϊόντων μέσω των μεγάλων αλυσίδων τεχνολογίας και των μεταπωλητών.

Η Blue Soft & IT είναι ο αποκλειστικός Country Partner της Bitdefender στην Ελλάδα, με κύριο ρόλο να σχεδιάσει την εμπορική πολιτική, το marketing και να αναπτύσσει την ελληνική αγορά μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της: Info Quest Technologies και Oktabit ως Broad line διανομείς για την πλήρη σειρά των καταναλωτικών και εταιρικών προϊόντων, και της AlfaVad ως Value διανομέα για τις εταιρικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Blue Soft & IT, στο 215 – 5353 030 και στο info@bluesoft.gr.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.