.

Hikvision iVMS 5200Pro - Επαγγελματικό software διαχείρισης Video


Το επαγγελματικό λογισμικό iVMS-5200 μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες διαφορετικών αγορών.

Για παράδειγμα το λογισμικό διαθέτει ένα module transact & ένα module business inteligence για τις απαιτήσεις των κλάδων του λιανικού εμπορίου, όπου η Hikvision ενσωματώνει ένα Module αναγνώρισης πινακίδων αυτοκινήτων για συστήματα μεταφοράς & στάθμευσης, καθώς και ένα module access control για την διαχείριση των εγκαταστάσεων.


Ο τομέας του λιανικού εμπορίου αξιοποιεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Pos που επιτρέπει τον συνδυασμό δεδομένων video & συναλλαγών, ούτως ώστε να βοηθάει στην πρόληψη των απωλειών, αλλά και να παρέχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Τα καταστήματα, supermarket κλπ.,μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το video analytics όπως αναγνώριση προσώπου, καταμέτρηση ανθρώπων, παρακολούθηση ροής, προτιμήσεις, απόδοση εργαζομένων κλπ.

Το λογισμικό iVMS-5200 παρέχει μια σειρά γραφικών αναφορών, έξυπνη αναζήτηση, αναπαραγωγή και ευκολία στην αναζήτηση ενός video ή μιας ύποπτης εικόνας.

Το λογισμικό iVMS-5200 συνεργάζεται με όλα τα συστήματα CCTV και με διάφορους τύπους συστημάτων ασφαλείας λόγω της ανοιχτής αρχιετκτονικής.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του εκάστοτε έργου.

Δείτε το Video:

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.