.

ISIS:Βρίσκονται ήδη σε ευρωπαϊκό έδαφος - Φωτογραφίες με φόντο το Κολοσσαίο της Ρώμης


Επιδεικνύοντας τα διαπιστευτήρια της παρουσίας τους στην Ευρώπη, με το Κολοσσαίο της Ρώμης στο φόντο, υποστηρικτές του ISIS ανέβασαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να δείξουν πως βρίσκονται ήδη σε ευρωπαϊκό έδαφος και μετρούν αντίστροφα για την «ώρα μηδέν».

Οι εικόνες αυτές, που δημοσιεύτηκαν στο Twitter- αν και η γνησιότητά τους δεν έχει μέχρι στιγμής διακριβωθεί από ανεξάρτητη πηγή- ήρθαν στο προσκήνιο καθώς η υπηρεσία πληροφοριών της Λιβύης υποστηρίζει πως το Ισλαμικό Κράτος εκμεταλλεύεται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τους πρόσφυγες που διασχίζουν τη Μεσόγειο για να στείλει τους μαχητές του στην καρδιά της Γηραιάς Ηπείρου.

Το ISIS έχει κάνει δυναμική είσοδο στη Λιβύη τους τελευταίους μήνες καταλαμβάνοντας αρκετές πόλεις.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, εντείνονται οι φόβοι πως οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύονται τους δεκάδες χιλιάδες μετανάστες που αναζητούν από την άλλη πλευρά της Μεσογείου μια καλύτερη ζωή, προκειμένου να περάσουν μαζί τους και «όργανά» τους.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως έχουν ήδη φτάσει.

Οι απειλητικές φωτογραφίες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί σε μνημεία και σταθμούς τρένων στην Ιταλία και περιλαμβάνουν κι ένα σημείωμα με το σήμα του ISIS και μηνύματα όπως «Ισλαμικό Κράτος στη Ρώμη. Βρισκόμαστε στους δρόμους σας».

Σε ένα σημείωμα αναφέρεται: «Ισλαμικό Κράτος στη Ρώμη. Τώρα παρατηρεί και εντοπίζει το στόχο. Περιμένοντας την ώρα μηδέν»

Άλλες εικόνες δείχνουν τοποθεσίες στο Μιλάνο, τον καθεδρικό ναό της πόλης, εκθεσιακούς χώρους και άλλες ενώ σε κάποιες υπάρχουν και αυτοκίνητα της αστυνομίας στο φόντο.



Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.