.

Just Alert: Ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας & ασφάλειας



Τέσσερα χρώματα ζωής ,ένα έξυπνο ρολόι-τηλέφωνο και μια ελληνική παγκόσμια πατέντα ήρθαν για να προστατεύσουν την ζωή των αγαπημένων σας πρόσωπων και την δική σας, από ξαφνικά προβλήματα υγείας, εξαφάνισης ή και από τυχόν εγκληματικές ενέργειες.

Η EasySos ΕΠΕ με την πολυετή εμπειρία των στελεχών της στον τομέα της πληροφορικής και των εφαρμογών, φέρνει στο κοινό το Just Alert , ένα ολοκληρωμένο σύστημα που παρέχει ασφάλεια και αμεσότητα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.




Σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Γραμμής Ζωής - Silver Alert ,γίνεται ειδοποίηση και εντοπισμός του ακριβούς σημείου που βρίσκεται ο χρήστης.

Οι ομάδες πολιτών που έχουν απολύτως απαραίτητη ανάγκη του Just Alert είναι:
  • Πολίτες με προβλήματα Αλτσχάϊμερ ή άνοια
  • Ασθενείς με επιληψία
  • Πολίτες με αλλεργίες 
  • Εγκυμονούσες 
  • Πολίτες με προβλήματα όρασης , ακοής ή ομιλίας
  • Ηλικιωμένοι άνθρωποι 
  • Πολίτες με προβλήματα διαβήτη κλπ.

4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ - 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ: 

ΚΟΚΚΙΝΟ: Πατώντας στο κόκκινο χρώμα ακούγεται ήχος σειρήνας και το κέντρο τηλεφωνεί στον χρήστη ,στο ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ,στον ΓΙΑΤΡΟ και στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ του χρήστη

ΜΑΥΡΟ: Πατώντας στο μαύρο χρώμα σε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, αθόρυβα το κέντρο ενημερώνεται και τηλεφωνεί στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ για να καλέσουν την Αστυνομία.

ΠΡΑΣΙΝΟ: Πατώντας στο πράσινο χρώμα ακούγεται ο ήχος τηλεφωνικού κουδουνίσματος και το κέντρο τηλεφωνεί στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ για να τηλεφωνήσουν στον χρήστη

ΜΠΛΕ : Πατώντας στο μπλε χρώμα, ακούγεται ο ήχος κουδουνιού θύρας και το σύστημα ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί την γεωγραφική θέση του χρήστη ,ώστε να ειδοποιηθεί το κέντρο σε περίπτωση απομάκρυνσής του και αυτόματα να ειδοποιηθούν οι ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.

 Παράλληλα διαθέτει αισθητήρα πτώσης , ώστε αν ο χρήστης χάσει τις αισθήσεις του και πέσει κάτω, αυτομάτως ειδοποιούνται οι συγγενείς του, για να μπορέσουν να το επισκεφθούν.


Για περισσότερες πληροφορίες:  Easy Sos ΕΠΕ

Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.