.

Netatmo Welcome: SmartHome κάμερα με αναγνώριση προσώπου



Netatmo, μια εταιρεία που αναπτύσσει έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης, παρουσίασε μια κάμερα βιομετρικών στοιχείων με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Η Welcome, αναγνωρίζει κάθε μέλος της οικογένειας ή επισκέπτη και ειδοποιεί τους χρήστες τη στιγμή που ανιχνεύει ένα άγνωστο πρόσωπο. Η κάμερα βιομετρικών στοιχείων στέλνει το όνομα του προσώπου που εμφανίζεται με ειδοποίηση απευθείας στο smartphone των χρηστών.


Το νέο προϊόν κέρδισε τέσσερα βραβεία καινοτομίας στην CES 2015, στις κατηγορίες Smart Home, Home Appliances, Digital Imaging, και Tech for a Better World. Με την Welcome καλύπτονται δύο διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών: να γνωρίζουν πότε οι αγαπημένοι τους είναι στο σπίτι, και πότε κάποιος ξένος μπήκε στο σπίτι τους.

Τα Welcome tags, που επεκτείνουν την πρόσβαση της κάμερας, θα πωλούνται ξεχωριστά. Πρόκειται για πρόσθετες μονάδες που μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, σε παράθυρα, πόρτες ή πύλες εισόδου, και στέλνουν σήματα οποιασδήποτε κίνησης στο smartphone του χρήστη.

Η Welcome θα είναι διαθέσιμη από το δεύτερο τρίμηνο του 2015, ενώ η εφαρμογή Welcome είναι συμβατή με iPhone με iOS 8 και Android smartphone με λειτουργικό 4.3 και πάνω.







Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.