.

Nubo: Η πρώτη στον κόσμο 4G κάμερα ασφάλειας από την Panasonic


Η Panasonic ανακοίνωσε τη Nubo, την πρώτη κάμερα 4G που επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν την περιουσία τους χωρίς να χρειάζονται σύνδεση Wi-Fi. Η Nubo έχει σχεδιαστεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση, αφού είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, επιτρέπει τον εντοπισμό κίνησης, προσφέρει προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις στο χρήστη και αμφίδρομη επικοινωνία.


Η Panasonic προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για το χρήστη, με μια έτοιμη κάμερα, ένα πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, μια κινητή εφαρμογή για τους ελέγχους και τις ειδοποιήσεις, εξωτερική μπαταρία και πρόσθετες επιλογές, καθώς και ασφαλή αποθήκευση στο cloud, όλα διαχειριζόμενα απρόσκοπτα μέσω της κινητής εφαρμογής για iOS και Android smartphone και tablet.

Για τον καθορισμό της χωρητικότητας του δικτύου κατά την έναρξη, η Panasonic είναι ήδη σε συνομιλίες με την Vodafone, που θα προσφέρει το σύστημα 4G σύνδεσης στην Ευρώπη, με ενσωματωμένη κάρτα SIM που δεν θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη λύση για τους χρήστες. Οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με τη διάρκεια των στιγμιότυπων βίντεο που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Η Panasonic Ευρώπης θα αρχίσει να ενσωματώνει την κινητή συνδεσιμότητα σε σειρές προϊόντων που θα προσφέρουν πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες cloud M2M. Αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την εξ αποστάσεως παρακολούθηση, καθώς και τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Το πρώτο προϊόν που θα αξιοποιήσει το δίκτυο M2M είναι η Nubo.

Η Panasonic Nubo θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες από τις αρχές Απριλίου, με τιμές που θα ξεκινούν από τα 250 δολάρια. Το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Κάτω Χώρες και στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του 2016. Για να πάρετε μια ιδέα όσων έρχονται και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση nubocam.com.




Πηγή
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.