.

Υπεξαίρεσε μισό εκατομμύριο ευρώ από εταιρεία Security υπεύθυνος ασφαλείας



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι μίας εταιρείας security στο Ηράκλειο Κρήτης οι οποίοι άνοιξαν την Δευτέρα το χρηματοκιβώτιο που κρατούσαν το αποθεματικό τους και αυτό είχε κάνει «φτερά».

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας πήγαν στην Ασφάλεια Ηρακλείου και κατήγγειλαν ως ύποπτο για την υπεξαίρεση τον 45χρονο υπάλληλό τους και υπεύθυνο Ασφαλείας της εταιρείας, ο οποίος είχε πρόσβαση σε όλους τους ευαίσθητους χώρους της εταιρείας και ήταν ο μόνος που κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορούσε να το είχε κάνει, ενώ δεν εμφανίστηκε πουθενά από την Δευτέρα και ούτε η σύζυγός και το παιδί του γνώριζαν που βρισκόταν.

Το ποσό που φέρεται να υπεξαίρεσε ο συγκεκριμένος άντρας αγγίζει τα 534.000 ευρώ και ήταν αποθεματικό ασφαλείας για την τροφοδοσία ΑΤΜ τραπεζών και καταστημάτων από χρηματαποστολές στην περίπτωση που οι τράπεζες αδυνατούσαν για κάποιο λόγο να τροφοδοτήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια Ηρακλείου ανακάλυψε πως ο 45χρονος έφυγε αεροπορικώς με προορισμό άλλο μέρος της Ελλάδας από το οποίο εξετάζεται εάν πήρε πτήση με ανταπόκριση για προορισμό του εξωτερικού.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.