.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας αυξάνει τη ζήτηση για προϊόντα SmartHome


Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την Research and Markets, η αγορά SmartHome αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 58 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020, με ένα σύνθετο ετήσιο ποσοστό αύξησης 17% κατά τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι μεγαλύτεροι συντελεστές αυτής της αναμενόμενης ανάπτυξης στην παγκόσμια αγορά, είναι η ζήτηση για ενεργειακά αποδοτικές λύσεις και ενισχυμένη ασφάλεια στο σπίτι.

Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διαχείριση της ενέργειας σε συνδυασμό με την ασφάλεια και τον έλεγχο πρόσβασης, αντιπροσώπευαν το 65% της συνολικής αγοράς των προϊόντων για έξυπνα σπίτια το 2014. Η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για την παρακολούθηση βίντεο αυξάνεται. Η IHS προβλέπει ότι πάνω από 11 εκατομμύρια κάμερες DIY θα πωληθούν σε όλο τον κόσμο φέτος.

Οι κάμερες στο σπίτι είναι προϊόντα lifestyle που ενδιαφέρουν τους καταναλωτές, για να ανιχνεύουν από απόσταση αλλαγές στο περιβάλλον, να ελέγχουν τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα τους, ενώ η πρόσφατη προσθήκη του 4G στις κάμερες είναι μία φυσική εξέλιξη για την αγορά, που θα αυξήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Η αυξημένη διείσδυση των φορητών συσκευών έχει οδηγήσει σε δραματική αύξηση των ψηφιακών τεχνολογιών ελέγχου πρόσβασης, κάτι που λειτουργεί επίσης ως καταλύτης για σχετικές εφαρμογές, ενώ υπάρχει μια ισχυρή ώθηση από ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων παικτών, όπως οι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και οι κατασκευαστές συσκευών που παρέχουν έξυπνες συσκευές για το σπίτι.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.