.

To ΣΔΟΕ εκπαιδεύεται για την καταπολέμηση εμπορίου όπλων, ναρκωτικών και λαθρεμπορίου


Άφησαν κατά μέρος την θεωρία της εκπαίδευσης και προχώρησαν στην πράξη με τα όπλα στα χέρια, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ που πλαισιώνουν ένα από τα πιο αποτελεσματικά τμήματα ναρκωτικών-όπλων και καταπολέμησης λαθρεμπορίου (πετρέλαιο-τσιγάρα) της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης!

Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, η εκπαίδευση στο πεδίο βολής Πενταλόφου αφορούσε στην εξάσκηση και στο χειρισμό των όπλων (περίστροφο – πιστόλι), καθώς επίσης και στην άσκηση με πραγματικά πυρά.

Από την Κεντρική Υπηρεσία του ΣΔΟΕ υλοποιούνται συνεχώς τέτοια εκπαιδευτικά προγράμματα με αντικείμενο την αναλυτική και λεπτομερή ενημέρωση στη λειτουργία και τη χρήση όπλων, την αυτοάμυνα και αυτοπροστασία κατά την διάρκεια του ελεγκτικού έργου των υπαλλήλων σε περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, παράνομων χημικών προϊόντων και εν γένει λαθρεμπορίου.

Την εκπαίδευση των 12 υπαλλήλων της υπηρεσίας είχε αναλάβει κλιμάκιο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ αποτελούμενο από τον κ. Αντώνη Χάλαρη Προϊστάμενο του Τμήματος Συντονισμού Ελέγχων Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων και τον κ Εμμανουήλ Καβαλιέρο υπάλληλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.