.

Video Verification: Η επιβεβαίωση Alarm μέσω video είναι μια προσιτή επιλογή


Το βίντεο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής επιλογή για τα συστήματα συναγερμού, μια θεμελιώδης αλλαγή για τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τα συστήματα ασφαλείας. Η δυνατότητα παρακολούθησης από κάμερες σε smartphone, είναι πλέον ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα για τα βασικά συστήματα συναγερμού. Πλέον, η επαλήθευση μέσω βίντεο (Video Verification) στέλνει το βίντεο στο Κέντρο Λήψης Σημάτων κατά τη διάρκεια μιας ειδοποίησης συναγερμού.

Πρόκειται για το επόμενο λογικό βήμα στην ασφάλεια, ώστε ο χειριστής να μπορεί να επαληθεύσει το συναγερμό και να βελτιώσει την ανταπόκριση της αστυνομίας, αποφεύγοντας ψευδοσυναγερμούς, και προσφέροντας τελικά μεγαλύτερη ασφάλεια. Εκμεταλλευόμενα την υπάρχουσα υποδομή, αυτού του είδους τα συστήματα γίνονται όλο και πιο προσιτά.

Η έννοια του Video Verification είναι η χρήση βίντεο που ευθυγραμμίζεται με το χρόνο εκδήλωσης του συναγερμού, κάτι που διαφέρει σημαντικά από τον έλεγχο μετά το συναγερμό. Στη δεύτερη περίπτωση ο χειριστής προσπαθεί να δει τι συμβαίνει μετά την εκδήλωση του συναγερμού, και όχι τι συνέβαινε την ώρα του συναγερμού.

Για χρόνια οι τιμές του σχετικού με το Video Verification hardware το έκαναν ένα εξειδικευμένο προϊόν, πολύ ακριβό και δύσκολο για μία τυπική εγκατάσταση συναγερμού. Η πτώση των τιμών στις κάμερες, στα ψηφιακά καταγραφικά και τα smartphone, αλλά και η τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί, οδηγούν στη συχνότερη σήμερα ενσωμάτωση του VV στους συναγερμούς. IP κάμερες και εξειδικευμένες συσκευές κάμερας με αισθητήρα κοστίζουν πλέον κάτω από 100 € και είναι εύκολες στην εγκατάσταση.

Οι καταναλωτές ψάχνουν να αγοράσουν ασφάλεια και θέλουν το καλύτερο σύστημα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά, εξισώνοντας συνήθως την απόδοση με τη γρήγορη απόκριση της αστυνομίας σε περίπτωση προβλήματος. Η επαλήθευση μέσω βίντεο παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερη αξία, γιατί προσφέρει τελικά ταχύτερη απόκριση της αστυνομίας σε περίπτωση πραγματικών προβλημάτων.

Ακριβώς όπως τα smartphone και οι εφαρμογές τους επηρέασαν και άλλαξαν τη ζωή των καταναλωτών, οι λύσεις επαλήθευσης μέσω βίντεο έχουν κάνει τους συναγερμούς παρακολούθησης βίντεο απλή και οικονομικότερη υπόθεση, ακόμα και για βασικές λύσεις συστημάτων ασφαλείας, ενώ προσφέρουν ταχύτερη απόκριση της αστυνομίας και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.