.

Wearables: Το επόμενο βήμα στην τεχνολογία της ασφάλειας για το έξυπνο σπίτι;



Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου Apple Watch στις 9 Απριλίου, η εφαρμογή Alarm.com είχε εξέχουσα θέση στην παρουσίαση της εταιρείας, ενώ τονίστηκε πως οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν με το σύστημα ασφάλειας στο σπίτι τους απρόσκοπτα, όταν το ρολόι γίνει διαθέσιμο τον επόμενο μήνα.

Η διάδοση των smartphone και των συνδεδεμένων συσκευών έχει ήδη αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται και χρησιμοποιούν τα συστήματα συναγερμού τους, αλλά η έλευση της wearable τεχνολογίας μπορεί να δημιουργήσει ακόμη ένα επίπεδο που οι έμποροι μπορούν να αξιοποιήσουν για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

Σύμφωνα με τον Jay Kenny, ανώτερο αντιπρόεδρο μάρκετινγκ της Alarm.com, το ξεκίνημα της νέας συσκευής της Apple που φοριέται στον καρπό δημιουργεί νέο ενδιαφέρον και ευαισθητοποίηση γύρω από την wearable τεχνολογία, και οι εταιρείες συστημάτων ασφάλειας και παρακολούθησης θα πρέπει να είναι έτοιμες να εκμεταλλευτούν και να δουν πώς το σύστημα που προσφέρουν μπορεί να ενσωματωθεί στη νέα εμπειρία του χρήστη.

Οι νέες αυτές τεχνολογίες καθιστούν τα συστήματα ασφάλειας και τα χαρακτηριστικά αυτοματισμού των έξυπνων σπιτιών πιο προσιτά και χρήσιμα για τους ανθρώπους, που θα έχουν έναν ακόμα τρόπο αλληλεπίδρασης, εκτός από την εφαρμογή στο τηλέφωνο τους. Αν και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ποια θα είναι η πραγματική επίπτωση του Apple Watch στην αγορά, o Kenny πιστεύει ότι θα βοηθήσει αναμφίβολα και θα δώσει σε ορισμένους πελάτες την ώθηση να πληρώσουν για πρόσθετες υπηρεσίες.

Η wearable τεχνολογία δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ως συνήθως, η Apple θα δώσει μια σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη της αγοράς. Ο ανώτερος αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Alarm.com λέει ότι οι τελικοί χρήστες θα μπορούν να βλέπουν και να ελέγχουν όλες τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι τους, συμπεριλαμβανομένων του συστήματος ασφάλειας, του θερμοστάτη, των κλειδαριών, και της πόρτας του γκαράζ, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alarm.com στο Apple Watch.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.