.

Στα 21,4 δις. δολ. η αγορά λογισμικού ασφαλείας το 2014


Τα έσοδα της αγοράς λογισμικού ασφαλείας ανήλθαν το 2014 στα 21,4 δις. δολ., αυξημένα κατά 5,3% ετησίως, σύμφωνα με τα στοιχεία της Gartner.

Η χαμηλή ανάπτυξη στις πλατφόρμες προστασίας endpoint και η μείωση στο καταναλωτικό λογισμικό ασφαλείας αντιστάθμισαν την ισχυρή απόδοση των υψηλά αποδοτικών τομέων, όπως security information and event management (SIEM), secure Web gateway (SWG), identity governance and administration (IGA) and enterprise content-aware data loss prevention (DLP). 

Η Symantec ακόμη μία φορά αποτέλεσε τον μεγαλύτερο πάροχο, αναφορικά με τα έσοδά της, αν και η εταιρεία παρουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μείωση εσόδων κατά 1,3% στα 3,7 δις. Τα έσοδα της δεύτερης στη σειρά Intel (McAfee) αυξήθηκαν κατά 4,6% στα 1,8 δις. Στην τρίτη θέση, τα έσοδα της IBM αυξήθηκαν κατά 17% στα 1,5 δις., με τα προϊόντα SIEM να παρουσιάζουν αύξηση 21%, λόγων της ισχυρής υιοθέτησης προϊόντων από επιχειρήσεις και παρόχους managed security service. Την πεντάδα ολοκληρώνουν οι Trend Micro και EMC με έσοδα 1,052 δις. (--5.2%) και 798 εκατ. (+5%) αντίστοιχα.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.