.

Τα καλύτερα λογισμικά προστασίας για συσκευές Android


Κάθε μήνα, το ανεξάρτητο IT ινστιτούτο ασφάλειας AV-Test δημοσιεύει μια λίστα με τα καλύτερα λογισμικά προστασίας από ιούς της πλατφόρμας του Android. Σήμερα δημοσίευσε τα αποτελέσματα για τον προηγούμενο μήνα.

Η εταιρεία αξιολόγησε 25 εφαρμογές ασφαλείας για Android, εστιάζοντας σε ρεαλιστικά σενάρια δοκιμών που καλύπτουν τους τομείς Προστασίας, Ευχρηστίας καθώς και τις δυνατότητες της κάθε εφαρμογής.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλες οι εφαρμογές που πήραν μέρος στις δοκιμές αντέδρασαν αρκετά καλά, αφού ήταν σε θέση να προσδιορίσουν πάνω από το 95% από τα δείγματα των malware που χρησιμοποιήθηκαν.

Ο μέσος όρος ανίχνευσης ήταν το 99,5% και ο αριθμός των ψευδώς θετικών ήταν πολύ χαμηλός.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, οι κινητές εφαρμογές ασφάλειας, όπως οι: Antiy, Avira, Baidu, ESET, G Data και Internet Security της Kaspersky Lab έφτασαν το 100% προστασίας, και ήταν στην κορυφή της λίστας των καλύτερων εφαρμογών που χρησιμοποιούνται στις συσκευές Android.

Κάθε εφαρμογή αξιολογήθηκε ανεξάρτητα με βάση τους τρεις παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω.

ια παράδειγμα, στην περίπτωση του Antiy, φάνηκε ότι η απόδοση δεν επηρεάζει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εφαρμογή αυτή δεν επιβραδύνει τη συσκευή κατά τη συνήθη χρήση, ούτε δημιουργεί πάρα πολύ traffic.

Δείτε τα αποτελέσματα της ΑV-Test


Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.