.

Ληστεία σε χρηματαποστολή της ΔΕΗ


Άφαντοι παραμένουν οι δράστες κινηματογραφικής ληστείας που σημειώθηκε χθες σε βάρος χρηματαποστολής της ΔΕΗ, στη Βέροια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η λεία των δύο ένοπλων ληστών προσεγγίζει τις 95.000 ευρώ. Οι έρευνες της Ασφάλειας Βέροιας είναι σε εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει τα ίχνη των δραστών.

Η ληστεία συνέβη λίγο πριν από τις 14.30 μετά το μεσημέρι, έξω από το κεντρικό κατάστημα της Επιχείρησης επί της οδού Σταδίου, όπου οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στους δύο άνδρες security, που αποτελούσαν τα μέλη της χρηματαποστολής.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι δύο υπάλληλοι έφτασαν στα γραφεία της ΔΕΗ με θωρακισμένο όχημα, από το οποίο κατέβηκε ένας εξ αυτών, ενώ ο δεύτερος τον περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο. Καθώς ο πρώτος υπάλληλος κατευθυνόταν προς το θωρακισμένο αυτοκίνητο, κρατώντας το κουτί με τις εισπράξεις ανά χείρας, τον πλησίασαν οι κουκουλοφόροι και με την απειλή πιστολιού τού άρπαξαν τα χρήματα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. ενώ στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε το μηχανάκι, στην αγροτική περιοχή Λιανοβρόχι, έξω από τη Βέροια. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και το κουτί μεταφοράς των χρημάτων που ήταν άδειο.

Όπως κατέθεσαν οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, τα χρήματα ήταν παγιδευμένα με μηχανισμό προστασίας (σ.σ. χρωμοπαγίδα), που όμως -κατά τους ίδιους- δεν λειτούργησε.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.