.

Νέα Cloud προσφορά από την Symantec

Το νέο Data Loss Prevention 14 της Symantec παρέχει στους CIOs μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης, μπορούν να επωφεληθούν από την αποθήκευση πληροφοριών στο cloud χωρίς να ανησυχούν για την απώλεια ή την κλοπή των δεδομένων τους.

DLP for Cloud Email

Το Symantec DLP 14 υποστηρίζει το Microsoft Office 365 για επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν για cloud-based e-mail. Οι υπάρχοντες πελάτες DLP της Symantec μπορούν πλέον να εφαρμόσουν τις ίδιες πολιτικές προστασίας των πληροφοριών που χρησιμοποιούν on-prem ή στο cloud.

DLP for Cloud Storage

To Symantec DLP for Box παρέχει ενισχυμένη ορατότητα στα ευαίσθητα αρχεία που οι επιχειρήσεις έχουν αποθηκευμένα στο Box. Το Symantec DLP for Box συνεργάζεται άψογα με την πλατφόρμα παρακολούθησης των εταιρικών λογαριασμών των εργαζομένων προσφέροντας πλήρη ανάλυση σε εταιρικές πληροφορίες που θεωρούνται ευαίσθητες, για το πώς αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται και πού μοιράζονται. Επιπλέον, όταν ανιχνεύονται ευαίσθητα αρχεία, το Symantec DLP for Box δίνει visual tags για το περιεχόμενο και επιτρέπει στους χρήστες να αποκαταστήσουν μόνοι τους τα αρχεία απευθείας μέσα στο Box.

Προστασία για Personal Cloud File Sync & Share: Ο Symantec DLP 14 endpoint agent επιτρέπει την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών των χρηστών Cloud File Sync & Share. Το Symantec DLP μπορεί να ελέγξει και να αποτρέψει τους χρήστες από το συγχρονισμό ευαίσθητων αρχείων από την επιφάνεια εργασίας προς τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, μέσω των υπηρεσιών cloud, όπως το Box, το Microsoft OneDrive, το iCloud, το Google Drive και το Dropbox, ακόμη και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail.

Διαθεσιμότητα

Το Symantec Data Loss Prevention14 είναι άμεσα διαθέσιμο παγκοσμίως.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.