.

Η COSMOTE σε συνεργασία με τη G4S Telematix παρέχει τη νέα υπηρεσία "Driving Performance"


Πλήρης έλεγχος εταιρικού στόλου, ασφαλής οδήγηση και μείωση κατανάλωσης καυσίμων έως και 25%

Στη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς, την οικολογική οδήγηση και τη μείωση στα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων, συμβάλλει η νέα υπηρεσία Driving Performance, που παρέχεται από την COSMOTE σε συνεργασία με τη G4S Telematix.

Με την εγκατάσταση μιας έξυπνης μονάδας σε κάθε όχημα, η τηλεματική εφαρμογή νέας γενιάς Driving Performance, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πλήρη εποπτεία του εταιρικού τους στόλου σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, ο υπεύθυνος διαχείρισης του στόλου οχημάτων, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, έχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τη δραστηριότητα, την τρέχουσα θέση, την κατάσταση και την ταχύτητα των οχημάτων, καθώς και για τη συμπεριφορά των οδηγών, μέσα από χάρτες, αναλυτικά γραφήματα και απεικονίσεις. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα αυτόματης αποστολής ειδοποιήσεων για περιστατικά μη ασφαλούς οδήγησης καθώς και για μηχανολογικά συμβάντα. Έτσι δίνεται η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης για την πρόληψη φθορών και ατυχημάτων και αποφεύγονται σημαντικά λειτουργικά έξοδα.

Η χρήση της υπηρεσίας Driving Performance προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση πόρων στις επιχειρήσεις, καθώς, εκτός από τις μηχανολογικές φθορές, μπορεί να μειώσει και την κατανάλωση καυσίμων από 5% έως και 25%. Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς, ενισχύοντας το κοινωνικό προφίλ των επιχειρήσεων που δίνουν έμφαση στην υπεύθυνη οδήγηση και τη μείωση των ατυχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του Driving Performance, επισκεφθείτε το www.cosmote.gr.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.