.

Νέα κάμερα D-Link DCS-7000L


Με συμπαγή σχεδιασμό και ενσωματωμένη τεχνολογία Wireless AC, η κάμερα DCS-7000L προσφέρει καλύτερο streaming και αυξημένη αξιοπιστία ως προς την ευελιξία και το εύρος κάλυψης, ενώ με τη δωρεάν υπηρεσία Cloud mydlink, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει την κάμερα μέσω της mobile συσκευής του. 

Το φίλτρο ICR και ο IR φωτισμός επιτρέπουν την παρακολούθηση ακόμη και κατά τις νυχτερινές ώρες. Με μια πληθώρα λειτουργιών, όπως εικόνα υψηλής ευκρίνειας, τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.264, ειδοποιήσεις και καταγραφές κατά την ανίχνευση ήχου και κίνησης, αμφίδρομη επικοινωνία ήχου και την πιο πρόσφατη τεχνολογία Wi-Fi (Wireless AC), η DCS-7000L είναι ένα πολυμορφικό σύστημα παρακολούθησης, που μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε αναζητά μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης. 

Αυτή η συμπαγής κάμερα, με διαστάσεις 43,4 mm πλάτος και 91,5 mm μήκος μόνο, προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που ο χρήστης θα περίμενε από μια κάμερα μεγαλύτερου μεγέθους, σε πολύ πιο προνομιακή τιμή. Εύκολη στην τοποθέτηση και εγκατάσταση, προσφέρει ευελιξία και διακριτικότητα στο σημείο που έχει τοποθετηθεί. Χάρη στο Wireless AC, προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και πιο αξιόπιστη σύνδεση, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στην τοποθέτησή της.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.