.

Νέες συνεργασίες με αερομεταφορείς για την ICTS Hellas Security Solutions

Την αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών ασφαλείας εν όψει της κορύφωσης των τουριστικών αφίξεων σηματοδοτούν οι νέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions με διεθνείς αερομεταφορείς.

Η εταιρεία ισχυροποιεί την ηγετική παρουσία της στην αγορά αεροπορικήςασφάλειας μέσω των συνεργασιών με την Astra Air, την Blue Air, τηνEllinair και την El Al στις οποίες παρέχει υπηρεσίες φύλαξης, επιθεώρησης και ελέγχου πρόσβασης αεροσκαφών, επιθεώρησης αποσκευών και εποπτείας check-in.

Για τις ίδιες υπηρεσίες η ICTS Hellas ανανέωσε τη συνεργασία της με τηνAegean Airlines στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και σε 5 περιφερειακά αεροδρόμια καθώς και τη συνεργασία με την Emirates στον ΔΑΑ ενώ υπέγραψε σύμβαση για την ασφάλεια των υπερατλαντικών πτήσεων τηςSkyGreece από και προς τις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης και της ικανοποίησης των επισκεπτών η SkyServ και η Goldair Handling εμπιστεύθηκαν της ICTS Hellas για την παροχή υπηρεσιών off airport σε 8 και 6 αεροδρόμια αντίστοιχα, με αντικείμενο τη μεταφορά επιβατών και των αποσκευών τους από και προς το αεροδρόμιο και την επιτάχυνση του ελέγχου ταξιδιωτικών εγγράφων και της έκδοσης καρτών επιβίβασης των επιβατών.

Επίσης, στην ICTS Hellas ανατέθηκε από την Υπηρεσία ΠολιτικήςΑεροπορίας η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους Κρατικούς Αερολιμένες Ρόδου και Κέρκυρας. Το αντικείμενο του έργου αφορά τον έλεγχο πρόσβασης προσώπων και οχημάτων, την ασφάλεια κρίσιμων σημείων περιορισμένης πρόσβασης, τον έλεγχο (screening) επιβατών, αποσκευών και χειραποσκευών, τον έλεγχο πρόσβασης στις αίθουσες αφίξεων καθώς και τη διεξαγωγή περιπολιών στους χώρους των αερολιμένων. Για την υλοποίηση του έργου θα απασχοληθούν συνολικά 250 security agents, 150 στον Αερολιμένα της Ρόδου και 100 στον Αερολιμένα της Κέρκυρας.

Με τις συνεργασίες αυτές η ICTS Hellas κατέχει σήμερα την 1η θέση στην ελληνική αγορά ασφάλειας αερομεταφορών και αεροδρομίων.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.