.

Η ICTS Hellas ανέλαβε την ασφάλεια στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας (Ιούλιος 2015 – Ιούνιος 2017) και αφορά την παροχή υπηρεσιών στελέχωσης και λειτουργίας των μηχανημάτων ελέγχου ασφάλειας επιβατών, πληρωμάτων, χειραποσκευών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομικού υλικού στους χώρους των Επιβατικών Σταθμών Εξωτερικού του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

Η συνεργασία με το πρώτο λιμάνι της χώρας σε κατάπλους πλοίων και αφίξεις επιβατών κρουαζιέρας (606 και 1.055.556 αντίστοιχα το 2014) έρχεται σε συνέχεια των έργων διαχείρισης επιβατών κρουαζιέρας που έχει αναλάβει η ICTS Hellas στους λιμένες της Μυκόνου, της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας, της Κω και της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά λιμενικής ασφάλειας παρέχοντας υπηρεσίες σε 22 λιμάνια και λιμενικές εγκαταστάσεις ενώ εξυπηρέτησε περισσότερους από 700.000 επιβάτες κρουαζιέρας το 2014 που αντιστοιχούν περίπου στο 14% των συνολικών αφίξεων επιβατών κρουαζιέρας (χωρίς αναχωρήσεις) την περυσινή χρονιά.

«Η εμπιστοσύνη του πρώτου λιμένα της χώρας επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της ICTS Hellas στον απαιτητικό τομέα της ασφάλειας επιβατών κρουαζιέρας. Διαθέτοντας το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό στον έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων και τον φυσικό έλεγχο, είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στον στρατηγικό στόχο του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς να γίνει ο σημαντικότερος πόλος έλξης της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ICTS Hellas κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.