.

IHS: αναμένει αύξηση στη χρήση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης συνδεδεμένων μέσω IP μέσα στο 2015-2016


Η ζήτηση για συσκευές ελέγχου εισόδου έξυπνων σπιτιών αναμένεται να αυξηθεί περίπου κατά 40% μέσα στους επόμενους 12 μήνες, όπως προβλέπει η IHS, αντικαθιστώντας ραγδαία τις παραδοσιακές, δίχως σύνδεση στο internet μέσα στους επόμενους 12 με 24 μήνες. 

Όντας μέρος της αναδυόμενης επανάστασης που λέγεται internet-of-things, αυτά τα συστήματα μπορούν να λειτουργήσουν από απόσταση μέσω πρωτοκόλλων όπως το ZigBee και το Z-wave.

“Το 2014 αποδείχτηκε ένας παραγωγικός χρόνος για την βιομηχανία access control, ο οποίος έφερε πληθώρα καινοτομιών και αλλαγών, με κάποιους προμηθευτές να προκαλούν την αντίληψή μας του τι είναι ασφάλεια,” λέει ο Blake Kozak, έμπειρος αναλυτής που ειδικεύεται στον έλεγχο πρόσβασης. 

“Χρειάζεται ο τομέας της ασφάλειας βοηθήματα και λύσεις για να δουλέψει ανεξάρτητα και να παραμείνει απομονωμένος από άλλες εφαρμογές; Ή θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ενός ανοικτού οικοσυστήματος συσκευών που αλληλεπιδρούν με σκοπό την σαφή αποτύπωση ενός χώρου; “

“Το 2014, η βιομηχανία ελέγχου πρόσβασης ξεκίνησε να αγκαλιάζει ραγδαία κάποιες λύσεις όπως το ΙΤ, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Οι κινητές συσκευές και ο απομακρυσμένος έλεγχος κυριάρχησαν στα νέα της βιομηχανίας, με αιχμή του δόρατος τα οικιστικά, ξενοδοχειακά και εκπαιδευτικά προϊόντα. 

“Αργότερα στο 2015, η IHS αναμένει την συνέχιση και εφαρμογή των ανακαλύψεων του 2014, με περισσότερη έμφαση στο software, στο Bluetooth Smart με ασύρματες κλειδαριές , ειδικά σε εφαρμογές έξυπνου σπιτιού-πολλές από τις οποίες συζητήθηκαν στην επισυναπτόμενη παρουσίαση των κυριότερων ανακαλύψεων στον τομέα ελέγχου πρόσβασης για το 2015.”

Τμήμα σύνταξης Securnet.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.