.

Συμφωνία συνεργασίας Οktabit και Blue Soft & IT


Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε ηΟktabit ΑΕ με την εταιρία Blue Soft & ITγια την διανομή και ανάπτυξη τηςBitdefender στην αγορά της Ελλάδας.

Στο σημερινό πολυσύνθετο τεχνολογικό γίγνεσθαι με έμφαση στα virtualized, physical, mobile and cloud περιβάλλοντα, η ανάγκη για αξιόπιστες λύσεις ασφάλειας που θα προστατεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι ακόμα μεγαλύτερη.

"Καθώς η ζήτηση για λύσεις δικτυακής ασφάλειας αυξάνεται από τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, η Οktabit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με έναν πρωτοπόρο κατασκευαστή λύσεων Software Security με πολλές διεθνείς πρωτιές και βραβεύσεις. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη & αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρονται στο δίκτυο των συνεργατών μας με περισσότερα επώνυμα προϊόντα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από την εταιρία μας στη διανομή της πλήρους σειράς των καταναλωτικών και εταιρικών προϊόντων Bitdefender" δήλωσε η κα Δέσποινα Φιλιππάτου, Εμπορική Διευθύντρια της Οktabit.



Ο κ. Γρηγόριος Ιωαννίδης, Managing Director της Blue Soft & IT δήλωσε σχετικά: "Η συνεργασία μας με την Oktabit δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης για την καταναλωτική και επαγγελματική σειρά των προϊόντων της Bitdefender. Μέσω της έμπειρης ομάδας των product managers, των πωλητών, και του καναλιού μεταπωλητών της Oktabit, θα καλύψουμε τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς πληροφορικής με ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς δραστηριότητας."

Η Bitdefender είναι εταιρεία τεχνολογίας στο χώρο του Security και προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου ειδικευμένων τοπικών αντιπροσώπων, διανομέων και μεταπωλητών. Από το 2001, το Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές, και είναι κορυφαία σε τεχνολογίες virtualization και cloud. Μέσω του R&D, συμμαχιών και συνεργασιών, η Bitdefender έχει ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλοτέρα επίπεδα, μέσω της βραβευμένης τεχνολογίας της, αλλά και μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τους κορυφαίους παρόχους virtualization και cloud παγκοσμίως.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στοhttp://www.bitdefender.com/business/

Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.