.

Κάμερα ασφαλείας από Nest με εφαρμογή σε smartphone


Η εταιρεία Nest έχει δρομολογήσει την κατασκευή μιας κάμερα που ανιχνεύει την κίνηση στο σπίτι ενός χρήστη και τον ενημερώνει μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone του.


Η κάμερα θα έχει μια λειτουργία νυχτερινής όρασης και οι πελάτες θα μπορούν να πληρώνουν για την αρχειοθέτησή των βίντεο έως 30 ημέρες ενώ, θα υπάρχουν και επιπλέον ενημερώσεις για θερμοστάτη και ανιχνευτή καπνού.

Η NestCam, θα φιλμάρει σε υψηλή ανάλυση 1080p και θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Ακόμη, θα είναι σε θέση να μεταδίδει βίντεο ζωντανά και οι πελάτες θα μπορούν να πληρώνουν συνδρομή 8 και 24 λίρες το μήνα για να αποθηκεύουν τα βίντεο για 10 και 30 μέρες αντίστοιχα.

Ο ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα θα επικοινωνεί και με τον θερμοστάτη για να μπορεί να απενεργοποιήσει το λέβητα σε περίπτωση διαρροής, όπως ακριβώς στη περίπτωση που ανιχνεύσει καπνό. 

Η εταιρεία ιδρύθηκε από δύο πρώην στελέχη της Apple: τον κ. Φέιντελ -που είναι και γνωστός ως ο πατέρας του iPod- και τον Ματ Ρότζερς.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.