.

Η καλύτερη προστασία με τη δοκιμαστική έκδοση του Panda Global Protection 2016


Η Panda Security κυκλοφόρησε τη δοκιμαστική έκδοση του Panda Global Protection 2016, που περιλαμβάνει μια ισχυρότερη και ελαφρύτερη μηχανή ανίχνευσης. Επιπλέον, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει προστασία Wi-Fi και προσφέρει συστάσεις για την προστασία του δικτύου από εισβολείς. Επίσης βελτιστοποιεί τον υπολογιστή διαγράφοντας άχρηστα αρχεία και ελέγχοντας τα προγράμματα που εκτελούνται κατά την εκκίνηση.

Η νέα έκδοση της λύσης της Panda για πολλαπλές πλατφόρμες για οικιακούς χρήστες είναι συμβατή με τα Windows 10 και περιλαμβάνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά που καθιστούν το προϊόν πιο λειτουργικό και πιο εύχρηστο.

Η νέα αυτή έκδοση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευελιξία και ευκολία στη χρήση δίνοντας στον χρήστη απλούστερη πρόσβαση στις λειτουργίες της.

Λειτουργικότητα στην υπηρεσία της πλήρους προστασίας

Το Panda Global Protection 2016 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει πλήρη και απόλυτη προστασία. Γι' αυτό η νέα έκδοση περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις όπως η ασπίδα δεδομένων και on-demand σάρωση των συσκευών USB, χαρακτηριστικά τα οποία συνδέονται με το εμβόλιο (USB vaccine) που είχε ήδη συμπεριληφθεί στις προηγούμενες εκδόσεις.

Τεστάρετε τη δοκιμαστική έκδοση του Panda Global Protection 2016

Οι Beta testers μπορούν να λάβουν μέρος στην καμπάνια Panda Global Protection 2016 beta. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το προϊόν και να μας δώσουν τη γνώμη τους αλλά και τις προτάσεις τους σχετικά με το πώς να βελτιώσουμε το προϊόν. Οι Beta testers που θα δηλώσουν συμμετοχή στη δοκιμή αυτής της έκδοσης θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν οι "Beta Tester of the Year" και να κερδίσουν:
  • 1 δωροεπιταγή αξίας 600€ για αγορές από το Amazon
  • 9 δωροεπιταγές αξίας 200€ για αγορές από το Amazon
  • 250 Panda Global Protection 2016 (για 1 έτος και 5 συσκευές)
Για να πραγματοποιήσετε λήψη της δοκιμαστική έκδοσης, πατήστε εδώ.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με τη δοκιμαστική έκδοση στο forum.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.