.

Η PartnerNET αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Grandstream!

Η PartnerNET είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την Grandstream Networks για την αποκλειστική διανομή των κορυφαίων προϊόντων της στην Ελληνική αγορά. Η γκάμα προϊόντων της Grandstream έρχεται να συμπληρώσει τη φιλοσοφία της PartnerNET σαν one-stop solution και να δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της. 

Grandstream

Η Grandstream Networks προσφέρει επόμενης γενιάς λύσεις προϊόντων IP τηλεφωνίας αλλά και IP Surveillance. Όλα τα προϊόντα Grandstream χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας, πλούσια χαρακτηριστικά, πλήρη συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα και ευρεία διαλειτουργικότητα με τους περισσότερους παρόχους αλλά και με 3rd party, SIP based VoIP προϊόντα. Η Grandstream απευθύνεται σε μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και καταναλωτές και είναι αναγνωρισμένη στην IP βιομηχανία για την καινοτομία της, τις προσιτές τιμές αλλά και την ανώτερη αξία των προϊόντων της.

PartnerNET

Η PartnerNET, Value Added Solutions Distributor προϊόντων IP τηλεπικοινωνιών, ασύρματων δικτύων και ασφάλειας δικτύων, αντιπροσωπεύει κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smart ICT προϊόντων παγκοσμίως προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρία προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα παράδοσης -next business day- αλλά και συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση των συνεργατών της.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της PartnerNET: www.partnernet.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.