.

Λύσεις Samsung Unified Communications από την Info Quest Technologies


H Info Quest Technologies, επιδιώκοντας συστηματικά στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της Ελληνικής αγοράς, ανακοίνωσε τη διάθεση των προϊόντων και λύσεων Unified Communications της Samsung, μέσω της έναρξης της συνεργασίας της με την Prime Unified Communications Solutions, επίσημο εκπρόσωπο της Samsung Telecommunications & Samsung Techwin στην Ελλάδα.

Οι λύσεις της Samsung περιλαμβάνουν μια πλήρη γκάμα από τηλεφωνικά κέντρα IP και hybrid, ασύρματα δίκτυα - access points, controllers και λογισμικό διαχείρισης - voice & data gateways, καθώς και συστήματα CCTV - αναλογικά και IP, τα οποία περιλαμβάνουν κάμερες, καταγραφικά και αντίστοιχο λογισμικό διαχείρισης.

Την τελευταία δεκαετία, η Samsung έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως παγκόσμια ηγέτιδα στον χώρο των επικοινωνιών και της πληροφορικής, διαθέτοντας την πλέον αξιόπιστη και πολυβραβευμένη πλατφόρμα Ενοποιημένων Επικοινωνιών, παγκοσμίως. Το αποτέλεσμα της συσσωρευμένης τεχνογνωσίας και των επενδύσεων της εταιρείας σε έρευνα και ανάπτυξη, είναι η δημιουργία πληθώρας καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών, που δίνουν τη δυνατότητα στις σύγχρονες επιχειρήσεις να συνδυάσουν αρμονικά τις τεχνολογίες συμβατικής, κινητής και ασύρματης επικοινωνίας για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την απόδοσή τους.

Οι δύο εταιρείες Info Quest Technologies & Prime Unified Communications Solutions θα συνεργαστούν στενά, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο portfolio από προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε οι καινοτομία και η πρωτοπορία των λύσεων της Samsung να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από όλο το εύρος των Ελληνικών Επιχειρήσεων και Οργανισμούς.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.