.

Πρόσληψη υπαλλήλων ασφαλείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να συγκροτήσει μια βάση δεδομένων με 300 υποψήφιους που θα μπορούσαν να προσληφθούν ως συμβασιούχοι υπάλληλοι στον τομέα της επιτήρησης και της πρόληψης δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι νέοι υπάλληλοι θα έχουν έδρα το Λουξεμβούργο, αλλά και τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών του Οργάνου, ενώ ο μισθός τους θα ξεκινά από 1.862,54 ευρώ. Θα είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των μέτρων ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και για την υποδοχή και την παροχή πληροφοριών στους βουλευτές, στο προσωπικό και τους προσκεκλημένους τους.

Το Ευρωκοινοβούλιο θα διαθέσει στους υπαλλήλους ασφάλειας και πρόληψης υπηρεσιακή στολή που θα φέρει τα σήματα του οργάνου, ενώ μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσουν υπηρεσία σε δύο βάρδιες, τρεις βάρδιες και, ενδεχομένως, να εργαστούν νύχτα και/ή σαββατοκύριακα.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν αποκτήσει μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της υποχρεωτικής φοίτησης, διετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε σχέση με τη φύση των καθηκόντων στον τομέα της πρόληψης, της δημόσιας ή ιδιωτικής ασφάλειας, της επιτήρησης, της φρούρησης, της υποδοχής ή της προστασίας υψηλών προσώπων, καθώς και να γνωρίζουν σε ικανοποιητικό επίπεδο (B2) τη γερμανική ή τη αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα.

Η ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων θα γίνει μέσω του δικτυακού τόπου της EPSO ( http://europa.eu/ epso/apply/jobs/index_fr.htm) έως τις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ η επιλογή τους βάσει τίτλων θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του μήνα, ώστε τον Οκτώβριο να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.