.

Business Suite: η εταιρική λύση ασφάλειας από την F-Secure



Οι μελέτες δείχνουν ότι οι παραβιάσεις δεδομένων γίνονται όλο και πιο συχνές και σοβαρές, και ο πολλαπλασιασμός των διαθέσιμων πόρων προς τους επιτιθέμενους σημαίνει ότι οι IT Managers χρειάζεται να παρέχουν πλήρη προστασία στους εργαζομένους του δικτύου τους για τη διαχείριση των κινδύνων. Η F-Secure έχει ενημερώσει την λύση ασφάλειας της Business Suite με αυτές τις ανάγκες στο μυαλό, και η σειρά προϊόντων θέτει τώρα νέα έμφαση στο ρόλο του ελέγχου και της διαχείρισης ως το θεμέλιο για την αξιόπιστη ασφάλεια.

Η Business Suite είναι μία εταιρική λύση ασφάλειας από την F-Secure που συνδυάζει αρκετά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τον έλεγχο του web περιεχομένου και το αυτοματοποιημένο patch-management, τα οποία συνεργάζονται έτσι ώστε να δώσουν στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένη προστασία απέναντι σε υπάρχουσες και αναδυόμενες απειλές. Οι προσθήκες στη νέα έκδοση της Business Suite, περιλαμβάνουν τη νέα έκδοση της βραβευμένης λύσης της F-Secure, Client Security, και τον ενημερωμένο Policy Manager. Αυτές οι προσθήκες θα δώσουν στους IT Managers νέες δυνατότητες όπως:
  • Μπλοκάριμα περιεχομένου (όπως Java, Flash ή άλλα web components) με τηνAdvanced Protection λειτουργία
  • Πρόληψη της έκθεσης των εργαζομένων σε κακόβουλες ιστοσελίδες με το Web Content Control
  • Έλεγχος της πρόσβασης σε πιθανώς μη ασφαλείς ιστοσελίδες με το Connection Control κατά την εκτέλεση κρίσιμων εργασιών των επιχειρήσεων

Αυτά τα components λειτουργούν με το υπόλοιπο τμήμα της Business Suite έτσι ώστε να προσφέρουν στις επιχειρήσεις προστασία που ξεπερνά τα παραδοσιακά προγράμματα anti-virus βοηθώντας τους IT Managers στον εντοπισμό και το σκότωμα των σύγχρονων απειλών στον κυβερνοχώρο.

Αρκετές από τις σημερινές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο είναι αρκετά απλές από τεχνική άποψη, και μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν, αν δεν δώσετε στους επιτιθέμενους πόρους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις επιθέσεις τους», αναφέρει ο Jarno Niemela, Senior Researcher της F-Secure. “Οι επιθέσεις χρειάζονται δύο πράγματα πάνω απ’όλα – ένα κανάλι που να φτάνει στα πιθανά θύματα – και για τα πιθανά θύματα να έχουν ευάλωτο λογισμικό που οι επιτιθέμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν. Έτσι το να έχεις καλή ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται εργαλεία και τακτικές που εμποδίζουν τους εισβολείς από το να είναι σε θέση να εκτελέσουν αυτές τις δύο στρατηγικές».

Το τελευταίο τρίμηνο του 2014 σημειώθηκε αύξηση 25% στις παραβιάσεις δεδομένωνσυγκριτικά με την ίδια περίοδο της προηγούμενης χρονιάς. * Και μία μελέτη που εξετάζει 350 σημαντικές παραβιάσεις δεδομένων στην Ευρώπη κατά τη τελευταία δεκαετία, διαπίστωσε ότι ενώ το 41% αυτών προκλήθηκε από hackers, το 57% προκλήθηκε από «προχειρότητα». ** Αυτοί οι αριθμοί προστίθενται επάνω σε ένα ευρύ φάσμα των κινδύνων που χρειάζεται να διαχειριστούν και ελεγχθούν έτσι ώστε να αποτραπούν επεισόδια που αφορούν την ασφάλεια.

Ο κίνδυνος μπορεί να ελέγχεται και να διαχειρίζεται

Σύμφωνα με τον Pekka Usva, F-Secure Vice President, Corporate Security, η Business Suite προσφέρει στους IT Managers εργαλεία για να ελέγξουν τα προβλήματα ασφάλειας που προκύπτουν δουλεύοντας μέσα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις πληροφορικής.«Κανείς δεν εργάζεται σε απομόνωση πια, και οι εταιρείες μπορούν να εκτεθούν σε παραβιάσεις δεδομένων και άλλες απειλές, από την ενοποίηση μέρους των υποδομών τους με άλλες επιχειρήσεις που έχουν μικρή ή καθόλου ασφάλεια. Έτσι οι IT Managers μπορούν να χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά όπως το Connection Control για να απομονώσουν τα ευαίσθητα σημεία του δικτύου τους από πιθανούς κινδύνους, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας σε σύνθετα περιβάλλοντα δικτύου. Και η βραβευμένη endpoint προστασία θα ανιχνεύσει ακόμη και νέες απειλές που δεν έχουν δει ποτέ πριν.»

Η Business Suite είναι μία on-premise λύση ασφάλειας η οποία είναι σχεδιασμένη να προστατέψει επιχειρήσεις με 100 ή πάνω θέσεις. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο τον κόσμο, και προσφέρεται μέσω περισσότερων των 3000 μεταπωλητών. Είναι επίσης διαθέσιμη για δωρεάν δοκιμή 3 μηνών μέσω της ιστοσελίδας της F-Secure.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.