.

Νέος Ανιχνευτής κουρτίνας DT16 της ELKRON Ιταλίας



Η ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. παρουσιάζει το Νέο Ανιχνευτή κουρτίνας διπλής προστασιας της ELKRON ο οποίος κατασκευάζεται στην Ιταλία και δημιουργεί έναν διπλό εικονικό φράχτη με διαστάσεις 0,7χ8,0m αξιοποιώντας τις τεχνολογίες υπερύθρων (PIR) και μικροκυμάτων (microwave), 

Ο ανιχνευτής μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα και υπό γωνία με την χρήση ειδικών βάσεων τοποθέτησης και να κάλυψη κάθε είδους ανάγκη εγκατάστασης καθώς και να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση έως και σε συνθετα συστήματα συναγερμού . 

Η μονάδα διαθέτει ανιχνευτές υπερύθρων (PIR) και μικροκυμάτων (MΙW), κύκλωμα antί-maskίng, μνήμη συναγερμού & κάλυψης(masking), δυο ξεχωριστές εξόδους και διπλό tamper για προστασία είτε από παραβίαση περιβλήματος είτε για αποκόλληση από τον τοίχο. 

Η συσκευή μπορεί να τοποθετείται σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους, διαθέτοντας 2 βελτιστοποιημένα επίπεδα ρυθμίσεων ένα για την κάθε περίπτωση . 

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά και οι μικρές διαστάσεις του (44x110x42mm) τον καθιστούν ιδανικό για κάθε εφαρμογή όπως για την προστασία πορτών , παραθύρων ,διαδρόμων κτλ. σε εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου 

Ο ανιχνευτής διαθέτει την αξιοπιστία ενός επωνύμου κατασκευαστή σε πολύ προσιτή τιμή προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εταιρίας σε λογικό κόστος , με την αξιόπιστη αντιπροσώπευση της ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. 

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.