.

Η HYPR ενσωματώνει βιομετρικά SDK για Mobile Apps


Η HYPR ενσωματώνει βιομετρικά SDK για Mobile Apps – Οι κωδικοί έχουν αποδειχθεί μάταιοι για την ασφάλεια των συστημάτων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που διεξήχθη από την Αμερικανική Υπηρεσία Διαχείρισης παραβίασης Προσωπικού. Τα βιομετρικά χαρακτηριστικά σιγά σιγά αρχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο κοινό – όπως για παράδειγμα το δακτυλικό αποτύπωμα της Apple – αλλά για την πραγματική ενσωμάτωσή τους θα απαιτηθεί ένας ευκολότερος τρόπος ώστε να θεμελιωθούν τα βιομετρικά στοιχεία στις καθημερινές εφαρμογές.

Αυτό είναι κάτι στο οποίο ελπίζει η HYPR να απευθυνθεί με το Βιομετρικό Tokenization SDK για την ενσωμάτωση τρίτων μελών- το οποίο έχει ως στόχο τις συνδεδεμένες συσκευές και τις εφαρμογές τους.

Η HYPR SDK επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν βιομετρική πιστοποίηση σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν βιομετρικές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα και tablets, για τον έλεγχο ταυτότητας με δακτυλικά αποτυπώματα, με το πρόσωπό τους ή και αναγνώριση φωνής. Αυτό συμπεριλαμβάνει κινητές και επιτραπέζιες client libraries, καθώς και server side software, για να ενεργοποιηθούν τα βιομετρικά tokenization.

Η πλατφόρμα παραδίδεται as-a-service, έτσι ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να πιστοποιούν τις ενέργειες τους χωρίς να μεταδίδει τα βιομετρικά δεδομένα μέσα στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, παρά την αποθήκευση δεδομένων χρήστη σε έναν κεντρικό server, η HYPR διατηρεί τα δεδομένα με ασφάλεια offline.

Η HYPR SDK αναπτύσσεται σε μια σειρά από τράπεζες, οι οποίες έχουν εφαρμογή βιομετρικών λύσεων ασφαλείας για περιπτώσεις χρήσης που κυμαίνονται από την εσωτερική πιστοποίηση υπαλλήλου μέχρι τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά. Κινητά πορτοφόλια και Bitcoin πλατφόρμες, επίσης, ενσωματώνουν την HYPR για την πρόληψη της απάτης κατά τις πληρωμές σε ολόκληρη τη βάση χρηστών τους.

«Έχουμε επίσης συνεργαστεί με IoT προγραμματιστές, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, ακόμη και με πλατφόρμες ροής περιεχομένου για την ανάπτυξη βιομετρικών συστημάτων αναγνώρισης ταυτότητας και την εξάλειψη διαμοιρασμού του λογαριασμού», είπε ο κύριος George Avetisov, CEO της HYPR.

Η HYPR SDK είναι ένα «add-on» κομμάτι λογισμικού, έτσι ώστε αντί να αντικατασταθεί το σύστημα πιστοποίησης της εταιρείας, χρησιμοποιείται για να επικαλύψει τη συμβατότητα της βιομετρικής πιστοποίησης σε μια υπάρχουσα υποδομή. Οι χρήστες μπορούν επιλέον, να επιλέξουν τις προσεγγίσεις της ασφάλειάς τους: Μια τράπεζα μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει μόνο τους αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε ορισμένες συσκευές, αλλά όχι για την αναγνώριση του προσώπου, για παράδειγμα.

«Η διάδοση του Internet of Things (IoT) έχει δημιουργήσει έναν κόσμο νέων ανησυχιών για την ασφάλεια, για τις οποίες οι επιχειρήσεις είναι σε μεγάλο βαθμό χωρίς εξοπλισμό και συνεχώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν», δήλωσε ο Kyle Prigmore, αναλυτής στην Enterprise Strategy Group.

«Μια αναδυόμενη προτεραιότητα για τις οργανώσεις είναι να προχωρήσουμε πέρα από απλά πρωτόκολλα βάσει κωδικού πρόσβασης και να εφαρμόσουμε μια νέα γενιά των διαδικασιών πιστοποίησης, δηλαδή μέσω βιομετρικών τεχνολογιών. Η HYPR corp. παρέχει μια ισχυρή λύση βιομετρικών που είναι τομέας-άγνωστος και κλιμακούμενος για το ολοένα αυξανόμενο IoT.»
Ετικέτες , ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.