.

Επαγγελματικές λύσεις ESET: Νέες εκδόσεις και ταυτόχρονα αναγνώριση από το περιοδικό SC Magazine


Ιδιαίτερη κινητικότητα στις εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά της προϊόντα επιφυλάσσει αυτό το διάστημα η ESET®. Αρχικά, αφού η εταιρία ανακοίνωσε την έκδοση μίας νέας, σημαντικής έκδοσης για τις επιχειρηματικές τις λύσεις, η υπεροχή των λύσεων της επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση ότι έλαβε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία σε Review του περιοδικού SC Magazine.

Η νέα έκδοση 6.2 των ESET Remote Administrator, ESET File Security για Microsoft Windows Server και ESET Endpoint Antivirus για OS X διαθέτουν νέες, βελτιωμένες λειτουργίες. Η web κονσόλα του ESET Remote Administrator είναι εξοπλισμένη με προαιρετικό χαρακτηριστικό προστασίας της σύνδεσης 2-factor (2-FA), ώστε να μπορεί να προστατεύει μέχρι 10 λογαριασμούς. Ταυτόχρονα, το ESET File Security για Microsoft Windows Server περιλαμβάνει πρόσθετη δυνατότητα σάρωσης για συστήματα σε Hyper-V, ώστε οι διαχειριστές να ελέγχουν τα αρχεία σε εικονικά μηχανήματα χωρίς να χρειάζονται να εγκαταστήσουν το antivirus σε αυτά παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο χαμηλότερη επιβάρυνση του server, αλλά παράλληλα πλήρη προστασία. Τέλος, η ανανεωμένη έκδοση του ESET Endpoint Antivirus για OS X εμπεριέχει το Device Control, ένα χαρακτηριστικό που καθιστά δυνατό να εμποδίζονται μη εξουσιοδοτημένες συσκευές όπως CD, DVD ή USB από το σύστημα και να δημιουργούνται κανόνες για ομάδες χρηστών για καλύτερη συμμόρφωση με τις εταιρικές πολιτικές.

Η διάθεση της νέας σειράς επαγγελματικών λύσεων ESET συμπίπτει χρονικά με μία πολύ σημαντική διάκριση από το περιοδικό SC Magazine, που αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρίας για ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, που προσφέρουν πλήρη προστασία των τερματικών με χαμηλή κατανάλωση πόρων. Συγκεκριμένα, το περιοδικό προχώρησε σε δοκιμή 10 προϊόντων σε έξι κατηγορίες, με την ESET να λαμβάνει βαθμολογία πέντε αστέρων σε όλες τις κατηγορίες για τη λύση ESET Endpoint Security. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που αναγνωρίζονται είναι η πληρότητα, η ευκολία χρήσης, η υποστήριξη διαφόρων επιλογών εγκατάστασης σε επίπεδο server και client, οι δυνατότητες για δυναμική διαχείριση και η λεπτομερή καταγραφή αναφορών. Ως προς το τελευταίο, το περιοδικό αναφέρει ότι «Όσον αφορά την εξαγωγή αναφορών, ο διαχειριστής, μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα έτοιμα πρότυπα ή να δημιουργήσει δικά του. Στη συνέχεια οι αναφορές αυτές μπορούν να στέλνονται αυτόματα σε λίστα, έτσι ώστε κάθε πρωί η διοίκηση να λαμβάνει ένα σύντομο και ευανάγνωστο status report και παράλληλα το IT να μπορεί να έχει στα χέρια του μία λεπτομερέστατη ανάλυση».
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.