.

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει μια νέα ισχυρή λύση ασφάλειας για εταιρείες που βασίζονται σε συστήματα Mac


Η Kaspersky Lab παρουσιάζει τη νέα έκδοση της λύσης Kaspersky Endpoint Security for Mac, με στόχο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που προκύπτουν για ετερογενή περιβάλλοντα από τις σύγχρονες τάσεις και απειλές της ψηφιακής ασφάλειας. Η νέα λύση διατίθεται μέσω της σουίτας Kaspersky Endpoint Security for Business,που οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειριστούν μέσω της ενιαίας κονσόλας Kaspersky Security Center.

Καθώς το λειτουργικό σύστημα Mac OS κατέχει ένα αξιοπρόσεκτο μερίδιο στην αγορά των τερματικών (περίπου 6%), το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσεται, ο αριθμός των απειλών εναντίον συστημάτων Macαυξάνεται με αντίστοιχους ρυθμούς. Επίσης, το γεγονός ότι τα ετερογενή δίκτυα εμφανίζουν αυξητικές τάσεις μεταξύ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δημιουργεί επιπλέον απειλές. Η χρήση πολλών και διαφορετικών πλατφορμών (Windows, Mac, Linux και εικονικά περιβάλλοντα) από τις σύγχρονες επιχειρήσεις δυσκολεύουν τις προσπάθειες προστασίας των περιβαλλόντων πληροφορικής και των πολύτιμων επιχειρησιακών δεδομένων. Μάλιστα, οι προσπάθειες αυτές γίνονται ακόμη πιο δύσκολες λόγω της αύξησης της χρήσης λύσεων απομακρυσμένης διαχείρισης. 

Απαντώντας σε αυτές τις τάσεις, η Kaspersky Lab ανανέωσε τη σουίτα Kaspersky Endpoint Security for Business, με τη νέα λύση Kaspersky Endpoint Security 10 for Mac. Η νέα έκδοση του Kaspersky Endpoint Security for Mac συνδυάζει τεχνολογίες ισχυρής προστασίας, αποδοτικότητας και απρόσκοπτης διαχειρισιμότητας, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για την κάλυψη των ετερογενών περιβαλλόντων πληροφορικής. Επιπλέον, προσφέρει μια ευρεία γκάμα εργαλείων και τεχνολογιών που μπορούν να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν εύκολα. Τα νέα χαρακτηριστικά της δημοφιλούς εταιρικής λύσης ασφάλειας προσφέρουν στους κατόχους υπολογιστών Macμια σειρά ωφελειών.

Η ενοποίηση της λύσης με το Kaspersky Security Network επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πληροφόρηση για τις τάσεις ασφάλειας μέσω cloud, ώστε να εντοπίζουν γρήγορα τα κακόβουλα προγράμματα και άλλου είδους κακόβουλες δραστηριότητες.

Επίσης, η τεχνολογία Network Attack Blockerτης Kaspersky Lab παρακολουθεί τις ύποπτες δραστηριότητες στα εταιρικά δίκτυα. Ταυτόχρονα, επιτρέπει στα στελέχη της πληροφορικής να προκαθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο τα συστήματα θα αντιμετωπίσουν την ύποπτη δραστηριότητα που θα εντοπιστεί. Στόχος της τεχνολογίας Network Attack Blocker είναι να «μπλοκάρει» τις απειλές εναντίον των εταιρικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων DDoS, υπερφόρτωσης bufferκι απομακρυσμένης δράσης. 

Για την προστασία των επιχειρήσεων και των εργαζομένων από απειλές του Διαδικτύου, η Kaspersky Lab ενίσχυσε το Kaspersky Endpoint Security for Mac με τις τεχνολογίες Web Protection και Anti-phishing. Με αυτό τον τρόπο, σαρώνεται όλη η εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση δεδομένων και εμποδίζονται τα κακόβουλα script,χωρίς να επιβαρύνονται οι πόροι του συστήματος. Ταυτόχρονα, ενισχύεται η αντιμετώπιση των κυβερνοεγκληματιών που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες μέσω ιστότοπων phishing.Έτσι, αυξάνονται συνολικά τα επίπεδα προστασίας απέναντι σε απειλές που στρέφονται εναντίον συστημάτων Mac. 

«Στην Kaspersky Lab,πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και αγοράς, έχει τη δική της μοναδική υποδομή, κάτι που απαιτεί βαθιά και πολυεπίπεδη προστασία ενάντια στις ψηφιακές απειλές. Κάθε μέρος της εταιρικής υποδομής θα πρέπει να προστατεύεται, γιατί οι ψηφιακοί εγκληματίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να διεισδύσουν στο εταιρικό δίκτυο. Ενισχύοντας τη σουίτα Kaspersky Endpoint Security for Business και προσφέροντας πολυεπίπεδη προστασία για διαφορετικές υποδομές, διευκολύνουμε την προσπάθεια των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων όσων χρησιμοποιούν πλατφόρμες Mac, να εξασφαλίσουν την προστασία τους. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους πελάτες μας να επικεντρωθούν στην επιχειρηματική τους ανάπτυξη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την ψηφιακή τους ασφάλειας», δήλωσε ο Konstantin Voronkov, Head of Endpoint Product Management της Kaspersky Lab.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kaspersky Endpoint Security 10 for Macείναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Kaspersky Lab.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.