.

Η Panda Security παρουσιάζει τις νέες multi-device λύσεις της


Η νέα σειρά 2016 Οικιακών Λύσεων από την Panda Security είναι τώρα διαθέσιμη. Οι λύσειςPanda Global Protection 2016, Panda Internet Security 2016, Panda Antivirus Pro 2016, Panda Mobile Security 2016, Panda Antivirus for Mac 2016 και Panda Free Antivirus 2016 απαρτίζουν το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της Panda για προστασία όλων των συσκευών του χρήστη.

Σε ένα περιβάλλον αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης και χρήσης πολύ-συσκευών, η σειρά 2016 των οικιακών λύσεων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διευκολύνει και να διασφαλίζει τον ψηφιακό σας κόσμο. Σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στο Internet με ασφάλεια, προστατεύει τις οικογένειες από ακατάλληλο περιεχόμενο, διατηρεί την ταυτότητα και τα προσωπικά δεδομένα ασφαλή. Η παρακολούθηση και η βελτιστοποίηση διαφόρων συσκευών είναι τώρα ευκολότερες από ποτέ με τα νέα προϊόντα της Panda.

“Θέλουμε ο χρήστης να είναι σε θέση να εκτελεί οποιαδήποτε δραστηριότητα στο Διαδίκτυο χωρίς να ανησυχεί για κυβερνοαπατεώνες, κακόβουλο λογισμικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο”, διευκρινίζει ο Hervé Lambert, Retail Product Marketing Manager στην Panda Security. "Δεν είναι όλοι οι χρήστες ειδικοί ή έχουν τις ίδιες ανάγκες. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε διαφορετικές λύσεις που προστατεύουν τις συσκευές και τις ευαίσθητες πληροφορίες του χρήστη και της οικογένειάς του ".

Multi-platform και multi-device λύσεις

Όλα τα προϊόντα της νέας σειράς 2016 οικιακών λύσεων, από το πιο βασικό μέχρι το πιο εξελιγμένο, προσφέρουν προστασία multiplatform, παρέχοντας υπηρεσίες σε Windows (συμπεριλαμβανομένης συμβατότητας με τα Windows 10), Android, Mac ακόμα και αντικλεπτική προστασία για τα iPhone και iPad.

"Συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ελαφριά και αποτελεσματική προστασία. Ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή, πάμε ένα βήμα μπροστά ενισχύοντας την εμπιστοσύνη που οι πελάτες μας έχουν εναποθέσει σε μας μετά από 25 χρόνια στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας», δηλώνει ο Hervé Lambert.

Panda Antivirus for Mac

Τα συστήματα Mac και οι συσκευές iOS έχουν επίσης αρχίσει να δέχονται επιθέσεις και απειλές. Ως εκ τούτου, η νέα σειρά 2016 οικιακών λύσεων περιλαμβάνει το Panda Antivirus 2016 for Mac, για πλήρη προστασία ενάντια σε ιούς και άλλες απειλές του Internet για τους χρήστες Mac. Προσφέρει ενημερώσεις, καραντίνα και τη δυνατότητα ανάλυσης των iOS συσκευών σας από το Mac του χρήστη.

Ολόκληρη η σειρά περιλαμβάνει ένα app για iOS που επιτρέπει την απομακρυσμένη εύρεση της τοποθεσίας της συσκευής σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Προστασία και επιδόσεις

Η σειρά 2016 οικιακών λύσεων βασίζεται σε μια βελτίωση του συστήματος Συλλογικής Νοημοσύνης της Panda, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες προστασίας, με λιγότερο χρόνο απόκρισης.

"Οι πιο σημαντικές δοκιμές του χώρου επικυρώνουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών, η Panda Security έχει επιτύχει το καλύτερο ποσοστό προστασίας στο Real World Protection Test του AV-Comparatives, ανιχνεύοντας και εμποδίζοντας το 99,9% των απειλών”, αναφέρει ο Hervé Lambert.

Χαρακτηριστικά της σειράς 2016 οικιακών λύσεων
  • Προστασία Δεδομένων για την αποτροπή της κλοπής πληροφοριών σχετικών με τις συσκευές. Επιπλέον το Panda Global Protection 2016 επιτρέπει τη διαφύλαξη των αρχείων, έτσι ώστε κανείς άλλος να μην έχει πρόσβαση.
  • Προστασία των δικτύων Wi-Fi για την εμφάνιση των υπολογιστών του δικτύου και τον εντοπισμό εισβολέων. Σας επιτρέπει επίσης να ελέγξετε την ασφάλεια και τις αδυναμίες του δικτύου, και να εμποδίσετε την πρόσβαση από άγνωστους υπολογιστές.
  • Προστασία USB, έλεγχος, απολύμανση και προστασία των συσκευών USB όταν εισάγονται στον υπολογιστή.
  • Βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως ο γονικός έλεγχος, ο έλεγχος εφαρμογών, μια ιδιαίτερα αποτελεσματική προστασία από zero-day malware, το σύστημα αποκατάστασης Η/Υ, η ασφαλής περιήγηση, και η διαχείριση κωδικών πρόσβασης και το πιο εύχρηστο μενού εργασίας (Panda Simplexity).
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.