.

Πώς να ΜΗΝ επιβιώσετε από ένα αεροπορικό ατύχημα


Οι επιβάτες στις μέρες μας δεν έχουν συνηθίσει να ακολουθούν τις οδηγίες που τους δίνονται, ακόμα κι αν αυτές οι οδηγίες έχουν να κάνουν με την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια μίας αεροπορικής πτήσης.

Η στάση αυτή, όπως το να βγάζει κανείς selfies κατά τη διάρκεια της απογείωσης, δυσκολεύει πάρα πολύ το πλήρωμα στο να κάνει τη δουλειά του, η οποία είναι να κρατά πάνω από όλα ασφαλείς τους επιβάτες. Λόγω αυτής της κατάστασης, η ιστοσελίδα Μashable, αποφάσισε να δημιουργήσει μία λίστα με κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει κανείς αν δεν θέλει με τίποτα να επιζήσει από ένα αεροπορικό ατύχημα, μήπως με αυτό τον τρόπο καταφέρει να τραβήξει την προσοχή στους επιβάτες και αποφασίσουν να συμμορφωθούν.

1. Μην αφήσετε πίσω τα προσωπικά σας αντικείμενα
Προς Θεού, μην ακούτε τις οδηγίες που σας δίνονται για την εκκένωση του αεροπλάνου, που χρειάζεται να γίνει σε λίγα μόλις λεπτά. Το σημαντικό είναι να μην μείνει πίσω το laptop σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα καθυστερήσετε μόνο εσείς, αλλά θα πάρετε και κάποιον άλλον στο λαιμό σας.

2. Αποφασίστε εσείς για το τι είναι επικίνδυνο και τι όχι
Μπορεί να χτυπάνε οι συναγερμοί, αλλά αφού εσείς δεν βλέπετε φωτιά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

3. Μην ασχολείστε με τις διαδικασίες
Μπορεί η τσουλήθρα της εκκένωσης να μην έχει σχεδιαστεί για να τη διασχίζουν αποσκευές, αλλά μόνο άνθρωποι, αλλά δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να κολλήσει η βαλίτσα σας στην ειδική τσουλήθρα και να μην μπορείτε να κατεβείτε ούτε εσείς, ούτε οι υπόλοιποι επιβάτες.

4. Μην ακούτε το πλήρωμα του πλοίου
Σε περίπτωση που καταφέρετε να βγείτε από το αεροπλάνο μην ακούσετε το πλήρωμα που σας φωνάζει να απομακρυνθείτε από το αεροπλάνο που βγάζει καπνούς. Σιγά μην χάσετε την τέλεια ευκαιρία για να βγάλετε φωτογραφίες και βίντεο!

Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.