.

H κάμερα Q61-E Network της AXIS βραβεύεται με το «Good Design Award 2015»


Η CPI ανακοίνωσε ότι η σειρά Q61-E PTZ Dome Network Camera της AXIS (την οποία αντιπροσωπεύει η CPI) βραβεύτηκε από τo Ινστιτούτο Προώθησης Σχεδιασμού της Ιαπωνίας, για τον καινοτόμο σχεδιασμό του θόλου που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εντοπίζουν αντικείμενα έως και 20Ο πάνω από τον ορίζοντα της κάμερας.

Η σειρά AXIS Q61-E, είναι σχεδιασμένη για τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις εποπτείας με ανάλυση HDTV 1080p. Με οπτικό zoom 30x, ακρίβεια στις λειτουργίες pan/tilt/zoοm, η εξωτερική χώρου κάμερα καλύπτει μεγάλες επιφάνειες με μοναδική λεπτομέρεια στο zoom in.

Χάρη στις τεχνολογίες Lightfinder και Wide Dynamic Range, οι κάμερες διαχειρίζονται δύσκολες συνθήκες φωτισμού δίνοντας καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα και σε συνθήκες ομίχλης, κερδίζοντας ακόμα ένα βραβείο SSA Award 2015, στην κατηγορία CCTV στο Safety and Security Show.

Επιπλέον, με την τεχνολογία Sharpdome, καταργείται κάθε συμβατικός σχεδιασμός και δημιουργείται μία εντελώς νέα γεωμετρία θόλου, που στόχο έχει να εντοπίζει και αναγνωρίζει αντικείμενα που βρίσκονται ακόμη και πάνω από τον ορίζοντα της κάμερας.

Ακόμα, με την καινοτόμο λειτουργία Speed Dry, το νερό που πέφτει πάνω στο γυάλινο θόλο της κάμερας αφαιρείται γρήγορα και αποτελεσματικά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αποτινάζει από πάνω του το νερό ο σκύλος, μοναδική πηγή έμπνευσης της Axis Communications.

Χάρη στην εύκολη και αξιόπιστη εγκατάσταση των καμερών της σειράς και τις ακραίες καιρικές συνθήκες στις οποίες ανταποκρίνονται άψογα, μπορούν να εγκατασταθούν σε αεροδρόμια, λιμάνια, στάδια, εργοστάσια καθώς και σε πόλεις για περιμετρική εποπτεία.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.