.

Kaspersky Lab και Scuderia Ferrari μαζί για πέντε ακόμα χρόνια


Η Kaspersky Lab, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ψηφιακής ασφάλειας στον κόσμο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της χορηγίας της στην αγωνιστική ομάδα Formula 1 της Scuderia Ferrari. Η νέα πενταετής συμφωνία θα ισχύει από το 2017 μέχρι και το 2021. 

Ο Eugene Kaspersky, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, δήλωσε: «Αυτή είναι μια μεγάλη και σημαντική μέρα για μας και είμαι ενθουσιασμένος που η συνεργασία μας με την Scuderia Ferrari επεκτείνεται. Παρότι δραστηριοποιούμαστε σε διαφορετικούς κλάδους, μοιραζόμαστε κοινές αξίες και τη δέσμευση να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Ανυπομονώ για περισσότερες ενθουσιώδεις στιγμές και νέες επιτυχίες!». 


Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία ξεκίνησε το 2010, επεκτεινόταν μέχρι σήμερα σε ετήσια βάση. Πέρα από τη χορηγία στην ομάδα Formula 1 της Scuderia Ferrari, η Kaspersky Lab έχει αναπτύξει το τμήμα Kaspersky Motorsport, με τη βοήθεια της Ferrari. Το Kaspersky Motorsport είναι υπεύθυνο για το σύνολο των δραστηριοτήτων της Kaspersky Lab στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού – από την είσοδο στα πρωταθλήματα και την υποστήριξη ταλαντούχων νεαρών οδηγών έως την υλοποίηση του οράματος της για ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Από το 2013, η συνεργασία έχει διευρυνθεί, με τη Ferrari να επιλέγει την Kaspersky Lab για την παροχή ολοκληρωμένων και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων και μέτρων ασφάλειας Πληροφορικής. Αυτή η τεχνική συνεργασία αποτελεί ένα νέο ορόσημο στις σχέσεις μεταξύ των δύο εταιρειών. Από το εμβληματικό εργοστάσιο του Maranello μέχρι την καρό σημαία στις πίστες, τα συστήματα πληροφορικής της Ferrari προστατεύονται από εξατομικευμένες λύσεις ασφάλειας της Kaspersky Lab.

Σχολιάζοντας την ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας, ο Alexander Moiseev, Managing Director της Kaspersky Lab, δήλωσε: «Είναι εύκολο να δούμε ότι ακόμα κι αν δραστηριοποιούμαστε σε διαφορετικούς κλάδους, έχουμε πολλά κοινά με τη Scuderia Ferrari. Και για τις δύο εταιρείες η τεχνολογική πρωτοπορία, η καινοτομία και το πάθος για τη δουλειά μας αποτελούν κοινές προτεραιότητες. Στην Kaspersky Lab είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε έναν εμπνευσμένο συνεργάτη που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται».
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.