.

Oracle: Εξελίξεις στη σχεδίαση επεξεργαστών και συστημάτων με τον SPARC M7


Η Oracle παρουσίασε μια νέα οικογένεια συστημάτων SPARC βασισμένη στον μικροεπεξεργαστή SPARC M7 που διαθέτει 2 πυρήνες και 256 νήματα επεξεργασίας.

Τα συστήματα διαθέτουν τεχνολογία Security in Silicon για προηγμένη προστασία από εισβολείς και κρυπτογράφηση, SQL in Silicon για πρωτόγνωρα επίπεδα αποδοτικότητας για βάσεις δεδομένων, ενώ κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ επιδόσεων για εταιρικές εφαρμογές, big data και cloud.

Τα νέα συστήματα που βασίζονται στον επεξεργαστή SPARC M7, συμπεριλαμβανομένου του ενοποιημένου συστήματος Oracle SuperCluster M7 engineered system και των servers SPARC T7 και M7, είναι σχεδιασμένα για απρόσκοπτη ενοποίηση με την υφιστάμενη υποδομή και περιλαμβάνουν πλήρως ενοποιημένες δυνατότητες εικονικοποίησης (virtualization) και διαχείρισης για περιβάλλοντα cloud. Όλες οι υφιστάμενες εμπορικές και εξατομικευμένες εφαρμογές θα λειτουργούν στα συστήματα SPARC M7 χωρίς αλλαγές, με σημαντικές βελτιώσεις στην ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την απόδοση. Επιπλέον, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανοικτή πλατφόρμα SPARC M7 για να δημιουργήσουν νέο λογισμικό που αξιοποιεί τις δυνατότητες Security in Silicon και SQL in Silicon.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.