.

Redwall Redfiber: Πρωτοποριακή λύση περιμετρικής προστασίας με fiber optics



Μια πρωτοποριακή λύση ασφάλειας για εφαρμογές περιμετρικής προστασίας χώρων προσφέρουν τα kits Redfiber που σχεδιάζει και κατασκευάζει η εταιρία Redwall. Πρόκειται για kit που περιλαμβάνουν συστήματα ανίχνευσης παράνομων εισβολών υψηλής ασφάλειας που βασίζονται σε καλώδια οπτικών ινών δύο ζωνών οι οποίες τοποθετούνται σε περιφράξεις που περικλείουν εγκαταστάσεις που επιθυμούμε τη φύλαξη τους.

Κάθε μια από τις ζώνες του συστήματος που μπορεί να αναπτυχθεί σε περιφράξεις μικρομεσαίου μεγέθους επ[επιτυγχάνοντας να καλύψουν με καλώδια ανίχνευσης αποστάσεις 250 ή 500 μέτρα για τα μοντέλα RFB-100 models και RFB-200 models αντίστοιχα. 

Τα συστήματα Redfiber είναι συμβατά με PoE και μπορούν να ενσωματωθούν στις περισσότερες πλατφόρμες Video Management Software (VMS). Οι έξυπνοι αλγόριθμοί που ενσωματώνουν, επιτρέπουν την ανίχνευση εισβολέων που επιχειρούν να σκαρφαλώσουν ή να περάσουν από κάτω ή να κόψουν την περίφραξη με ακρίβεια, εξαλείφοντας ψευδοσυναγερμούς. Επίσης παρουσιάζουν ιδιαίτερα μεγάλη ανθεκτικότητα και ανοσία από τις συνθήκες περιβάλλοντος.

Πληροφορίες:  GI. Security,  Τηλ.: 210-6040601
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.