.

Κάμερες, τουρνικέ και ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα από το 2016


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΜΠΕ ο Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στις κάμερες, στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και στην κάρτα φιλάθλου στα γήπεδα τη φετινή σεζόν. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μίλησε, βέβαια, και για τις αντιδράσεις που υπάρχουν από τους οπαδούς τονίζοντας πως η κάρτα φιλάθλου θα είναι υποχρεωτική από την Πρωτοχρονιά του 2016.

Σε σχετική ερώτηση για τις κάμερες στα γήπεδα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, και τα τουρνικέ για την είσοδο των φιλάθλων απάντησε:

«Από την πρώτη στιγμή που ο υφυπουργός εξέφρασε την πρόθεση να καθιερωθεί ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες σε όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ, εμείς υποστηρίξαμε το μέτρο. Αυτή τη στιγμή όλα τα γήπεδα, στα οποία φιλοξενούνται δικοί μας αγώνες, έχουν και κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο. Είμαστε έτοιμοι και ήδη αυτό εφαρμόζεται. Όσο για τα τουρνικέ, οι περισσότερες ομάδες τα έχουν εγκαταστήσει εκτός από 2-3 περιπτώσεις, όπου όμως έχουν γίνει οι σχετικές μελέτες και βρισκόμαστε σε διαδικασία ολοκλήρωσης της τοποθέτησής τους εντός των προσεχών ημερών, καθώς κάποια στάδια είναι δημοτικά».
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.