.

ADAPTit και Arbor Networks παρουσίασαν τα επιχειρηματικά τους νέα στο ελληνικό κοινό


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση των εταιρειών Arbor Networks και ADAPTit, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στο Black Duck Multiplarte στην πλατεία Καρύτση. Στo πλαίσιο μίας άκρως ενδιαφέρουσας βραδιάς, οι εκπρόσωποι του ελληνικού τύπου ενημερώθηκαν για τις νέες λύσεις και για τα πρόσφατα επιχειρηματικά νέα των δύο εταιρειών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έμπειρα στελέχη των δύο οργανισμών παρουσίασαν στους Έλληνες δημοσιογράφους τους στόχους τους, σχολίασαν τις πρόσφατες επιχειρηματικές εξελίξεις ενώ φυσικά αναφέρθηκαν στις νέες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχουν. Επιπλέον, παρουσίασαν το ιστορικό της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η οποία χαρακτηρίζεται ως άκρως επιτυχημένη. 


Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ivan Straniero, Territory Manager, SEΕ Europe, Arbor Networks, ανέλυσε τη νέα δομή της εταιρείας μετά την εξαγορά της από την NetScout Systems. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο νέο του ρόλο στην Arbor Networks ενώ παράλληλα καλωσόρισε τον κ. Michele Banfo, τον νέο Sales Manager της Arbor Netwroks για την Ελληνική αγορά. Στη συνέχεια, ο κ. Marco Gioanola, Senior Consulting Engineer, SEE Europe, Arbor Networks, μίλησε για τις πιο πρόσφατες έρευνες σχετικά με τις επιθέσεις DDoS παρουσιάζοντας δεδομένα από το παγκόσμιο σύστημα πληροφοριών της Arbor, ATLAS. Ο κ. Michele Banfo, Sales Manager IT-MED, Arbor Networks, ακολούθησε για να αναφερθεί στα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς, προσθέτοντας την δική του επαγγελματική ματιά. Την σκυτάλη παρέδωσε στον κ. Αθανάσιο Τζαφέρη, Πρόεδρο & CEO της ADAPTit, ο οποίος μετά από μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της εταιρείας, παρουσίασε παραδείγματα επιτυχημένων έργων που υλοποίησαν από κοινού οι δυο εταιρείες στην Ελλάδα το 2015.

Ο κ. Αθανάσιος Τζαφέρης, δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχημένη συνεργασία μας με την Arbor Networks και αυτή τη χρονιά, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Η εμπειρία των στελεχών στον τομέα της ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής που διακρίνει τόσο την Arbor όσο και την ADAPTit, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρουν στα δίκτυα και στους παρόχους υπηρεσιών οι λύσεις της Arbor, συντελούν στην επιτυχία. Η ελληνική αγορά επικροτεί την προσπάθειά μας για παροχή χρήσιμων και εξελιγμένων υπηρεσιών, γι’ αυτό και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Ivan Straniero, ανέφερε: «Όπως αποδείχθηκε από τη σημερινή εκδήλωση, το ελληνικό κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και έδειξε ενδιαφέρον για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία μας όσον αφορά στην προστασία των δεδομένων των επιχειρήσεων. Η συνεργασία μας με την ADAPTit μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τις - κορυφαίας τεχνογνωσίας - λύσεις μας και την εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα της αντιμετώπισης απειλών, στην Ελληνική αγορά, και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους».

Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.