.

Φθινοπωρινή προσφορά από την Bitdefender εναντίον των «ιώσεων». Επιπλέον μήνες προστασίας με αγορά της σουίτας GravityZone.


Με μία συμφέρουσα προσφορά καλωσορίζει τον Νοέμβριο η Bitdefender σε συνεργασία με την AlfaVAD , προσφέροντας σε όσους χρήστες επιλέξουν τις λύσεις Bitdefender GravityZone Advanced ή Business Security τη δυνατότητα να θωρακίσουν για ακόμη περισσότερους μήνες τους υπολογιστές τους από «ιώσεις». Η προσφορά θα ισχύσει έως 31 Δεκεμβρίου του 2015 και θα προσφέρει έξι (6) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας, για νέες άδειες διάρκειας ενός (1) έτους. Η web-based έκδοση Bitdefender GravityZone Business Security μεταφέρει το administration των υπολογιστών στο cloud και ο χρήστης απολαμβάνει τα οφέλη από το centralized security της Bitdefender. 

Η Bitdefender κατατάσσεται συνεχώς στην #1 θέση ως η καλύτερη λύση ασφάλειας μέσα από δοκιμές ανεξάρτητων οργανισμών όπως η AV-Test και AV Comparatives. Η Bitdefender προστατεύει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το βραβευμένο antivirus λογισμικό της, ώστε να κρατήσουν τους υπολογιστές, τα αρχεία τους και την ηλεκτρονική τους ταυτότητα ασφαλή. Γίνετε και εσείς ένας από αυτούς! 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την AlfaVAD SA, επίσημο συνεργάτη των προϊόντων και λύσεων της Bitdefender, στο τηλέφωνο +30 211 0120703 ή μέσω e-mail στο sales@alfavad.com.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.