.

Συνελήφθη άνδρας security για παράνομη κατοχή όπλων



'Ενα καλάζνικοφ, δύο πιστόλια και εκατοντάδες φυσίγγια, είναι μερικά μόνο από τα ευρήματα έρευνας που διενήργησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς και βρέθηκαν στην κατοχή 43χρονου άνδρα security, ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αρχικά εντοπίστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος Έλληνας ένα λειτουργικό πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, μία θήκη όπλου, ενώ ακολούθησε νέα έρευνα στο σπίτι του, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο Καλάζνικοφ με γεμιστήρα και φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου-αερίου με γεμιστήρα και εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, μία διόπτρα, ένας σιγαστήρας πολεμικού τυφεκίου, μία πλαστική χειρολαβή όπλου, πέντε γεμιστήρες με φυσίγγια, ένας ταχυγεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, 1792 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 106 χρησιμοποιημένοι κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων. Ακόμη στην κατοχή του βρέθηκαν 87 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Κατά πληροφορίες, ο ίδιος δηλώνει συλλέκτης όπλων, ενώ ένα μεγάλο μέρος του κατασχεθέντος οπλισμού φέρεται να το προμηθεύθηκε από τη Βουλγαρία, όπου, κατά το παρελθόν, πραγματοποιούσε δρομολόγια ως οδηγός φορτηγού.

Τα κατασχεμένα όπλα και πυρομαχικά θα αποσταλούν στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση, ενώ τα λαθραία τσιγάρα θα σταλούν στο τελωνείο Κιλκίς για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς, που δεν απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για άλλα αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.