.

WebWay: Προηγμένη τεχνολογία στην παρακολούθηση συστημάτων συναγερμού


Η Παγκόσμια πρωτοπορία στην απομακρυσμένη παρακολούθηση των συστημάτων συναγερμού από την WebWay ήρθε και στην Ελλάδα. Οι μονάδες WebWay IP / GPRS είναι η λύση που οδηγούνται όλοι τραπεζικοί οργανισμοί, οι εμπορικοί αλλά και οι οικιακοί καταναλωτές, όταν επιζητούν προηγμένες λύσεις στην παρακολούθηση των συστημάτων συναγερμού ή των συστημάτων πυρκαγιάς.

Οι μονάδες της WebWay έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους των συστημάτων συναγερμού ή πυρκαγιάς, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων συστημάτων CCTV. Η απομακρυσμένη παρακολούθηση από το Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τις μοναδικές καινοτομίες στη σηματοδότηση των μονάδων WebWay IP / GPRS, καταργεί την ανάγκη για τηλεφωνικές γραμμές.

Αντί αυτών, οι πληροφορίες μεταδίδονται μέσω IP ή και GPRS χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο λογισμικό που παρακολουθεί ταυτόχρονα την ασφάλεια του δικτύου και επιστρέφει την πληροφορία της ασφαλούς παράδοσης στον πίνακα συναγερμού, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την ηρεμία του.

Πρόκειται δηλαδή για συσκευές νέας τεχνολογίας, που σκοπό έχουν να αντικαταστήσουν την απλή τηλεφωνική γραμμή του συστήματος με δύο σύγχρονους δρόμους επικοινωνίας (Internet – GPRS) τους οποίους ελέγχουν συνεχώς, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούν το σύστημα συναγερμού παρέχοντας συγχρόνως την δυνατότητα για εφεδρική χρήση της απλής τηλεφωνικής γραμμής.

Το σημαντικό πλεονέκτημα των συσκευών WebWay είναι η συνεχής επιτήρηση τους από το Κέντρο Λήψης Σημάτων, μέχρι και ανά 3 λεπτά της ώρας. Με αυτό τον τρόπο σε περίπτωση δολιοφθοράς της τηλεφωνικής γραμμής ή με τη φίμωση του φορέα κινητής τηλεφωνίας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα μέσω του ΚΛΣ. Αντίθετα, στην περίπτωση απλής συσκευής PSTN ή GSM, το ΚΛΣ ενημερώνεται μόνο μετά την απώλεια του 24ωρου ελέγχου ή μέσω του σήματος ΤΕΣΤ που αποστέλλει ο πίνακας συναγερμού, καθυστερημένα δηλαδή σε σχέση με την εκδήλωση του συμβάντος.

Τα πλεονεκτήματα 

  • Παρέχεται ενσωματωμένη κάρτα roaming 3 παρόχων κινητής, που σε περίπτωση απώλειας σήματος του ενός παρόχου μεταβαίνει αυτόματα στον επόμενο. Παράλληλα επιτρέπει την σύνδεση με το ΚΛΣ, εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο, και μέσω internet.
  • Μειώνει την διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
  • Παρέχει δυνατότητα τηλεδιάγνωσης.
  • Μειώνει τις επιτόπου επισκέψεις.
  • Αυξάνει την ασφάλεια, παρέχοντας δύο δρόμους επικοινωνίας με back-up την απλή τηλεφωνική γραμμή (PSTN) όπου απαιτείται.
  • Αυξάνει την ταχύτητα μετάδοσης των σημάτων.
  • Άμεση διάγνωση για την απώλεια επικοινωνίας του internet ή του GPRS.
  • Αφαιρεί το κόστος της PSTN γραμμής όταν αυτή δεν απαιτείται.
  • Καλύπτει τα πιο απαιτητικά ευρωπαϊκά πρότυπα και τις πιστοποιήσεις και συμμορφώνεται πλήρως με το LPS1277, για τον έλεγχο της απώλειας της επικοινωνίας ανά 3 λεπτά.

Πηγή: zarifopoulos.com
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.