.

Xerox & Mitsubishi για τα έξυπνα συστήματα μεταφοράς



Στην υπογραφή συμφωνίας για τη συνεργασία στον τομέα των συστημάτων μεταφοράς προχώρησαν πρόσφατα οι εταιρίες Xerox corp. και Mitsubishi Heavy Industries (MHI). Στο πλαίσιο της συμφωνίας οι εταιρίες θα διερευνούν και θα εκμεταλλεύονται από κοινού ευκαιρίες ανάπτυξης έξυπνων συστημάτων μεταφοράς (Intelligent Transport System – ITS). Η συμφωνία υπογράφτηκε σε ειδική συνάντηση στελεχών των δύο εταιρειών στο πλαίσιο της έκθεσης ITS World Congress and Exhibition,.

«Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα έξυπνων συστημάτων μεταφοράς της Xerox και της MHI αλληλοσυμπληρώνονται. Οι δύο εταιρίες θα αναζητήσουν ευκαιρίες, όπου θα συνδυάζουν τα ‘δυνατά τους σημεία’ για να προσφέρουν καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά προϊόντα στους παρόχους υπηρεσιών μεταφοράς παγκοσμίως», δήλωσε ο Ken Philmus, Senior Vice President, Transportation Services της Xerox.

Οι δύο εταιρίες θα εστιάσουν σε συστήματα ηλεκτρονικής είσπραξης διοδίων, παρακολούθησης της κυκλοφορίας, τηλεματικής και έξυπνης διαχείρισης parking. Στον τομέα αυτό, η Xerox έχει υψηλή εξειδίκευση στη δημιουργία του κατάλληλου λογισμικού, κυρίως στην Αμερική και την Ευρώπη, ενώ η MHI εξειδικεύεται στην δημιουργία και συντήρηση hardware, κυρίως στην Ιαπωνία και την Ασία.

«Η MHI στοχεύει στην επέκτασή της πέρα από την Ιαπωνία και την Ασία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από τη συνεργασία μας με τη Xerox σε συγκεκριμένα projects, θα προσφέρουμε καλύτερες λύσεις στην αγορά έξυπνων συστημάτων μεταφοράς (ITS)», ανέφερε ο Hiroyuki Toda, general manager, ITS Strategic Business Unit και deputy head, ICT Solution Headquarters της Mitsubishi Heavy Industries.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.